Кралски биограф твърди, че мемоарите на принц Хари Резервен“ нанасят

...
Кралски биограф твърди, че мемоарите на принц Хари Резервен“ нанасят
Коментари Харесай

Кралски биограф: Мемоарите на принц Хари ще нанесат вреди на монархията

Кралски биограф твърди, че записките на принц Хари „ Резервен “ нанасят тежък удар върху имиджа и цената на английската монархия. Анджела Левин, публицист, коментатор и биограф, споделя пред Euronews, че са разрушени тези връзки, които държат членовете в едно семейство дружно. Разкритията на принца могат да навредят необратимо на монархията.

Той отиде прекомерно надалеч, наруши правилото „ в никакъв случай не се оплаквай, в никакъв случай не обяснявай... “
Хари споделя всички тези отвратителни, персонални неща... Той е човек, който постоянно се е грижил за личния си персонален живот, беше срещу вестниците, мразеше английската преса. Ще ги съди при най-малката опция, в случай че мисли, че те стартират да навлиза в нещо, което съгласно него е персонална територия. И въпреки всичко това, което споделя за татко си, Уилям и себе си... мисля, че е безусловно шокиращо.
Анджела Левин, кралски биограф

Независимо дали кралското семейство е положително или неприятно, дали хората го харесват или не, ние всички имаме фамилии и неговият метод да се оправя със личното си семейство е фрапантен.

Нито бащата на Хари, крал Чарлз III, нито брат му принц Уилям са коментирали разкритията в „ Резервен “.Но по-малкият наследник на краля има още какво да каже с поредност телевизионни изявленията, планувани за идващите седмици.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР