Крал Чарлз ще предаде короната на най-големия си син, принц

...
Крал Чарлз ще предаде короната на най-големия си син, принц
Коментари Харесай

Крал Чарлз ще „абдикира след 10 години“, за да направи път на принц Уилям: бивш иконом

Крал Чарлз ще съобщи короната на най-големия си наследник, принц Уилям, след 10 години, съгласно някогашен кралски представител иконом.

Пол Бърел, който работи за принцеса Даяна повече от 10 години до нейната неочаквана гибел през 1997 година, сподели, че 75-годишният монарх ще желае да се откаже от трона по-рано, с цел да направи място на 41-годишния Уилям и брачната половинка му. Кейт Мидълтън.

„ Мисля, че това ще се случи в тази страна. Мисля, че кралят и кралицата са дали на тази работа 10 години, мисля, че това е десетгодишен проект “, сподели Бърел, добавяйки, че Чарлз „ печели време “ и има „ десетгодишен проект “, преди да абдикира.

„ Не мисля, че той ще желае да продължи да бъде крал, когато коронованите глави на Европа открият, че могат да предадат на своите наследници и да ги видят по какъв начин стават монарси и да се любуват на това “, продължи Бърел.

„ Кралицата в никакъв случай не би направила това, тъй като тя идваше от друго потомство, целият й живот беше завършен към това да бъде монарх. Но кралят ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР