Крал Чарлз е като лъв в клетка“ и е разочарован

...
Крал Чарлз е като лъв в клетка“ и е разочарован
Коментари Харесай

Крал Чарлз е „разочарован“ от диагнозата рак поради ключова причина, която го е оставила „лъв в клетка“

Крал Чарлз е като „ лъв в клетка “ и е отчаян от диагнозата си рак, тъй като има още доста да реализира, твърди вътрешен човек.

Негово Величество - който е добре прочут с любовта си към писането на писма - продължи да написа бележки до най-близките и най-скъпите си през седмиците и месеците след опустошителните вести. Един адресат споделя, че е приказвал за „ ненапълно повреденото си здраве “, само че че писмата към момента са позитивни и „ цялостни със светлина “.

Кореспонденциите разказват неговата „ увереност “ да победи над положението. Един другар споделя, че са „ цялостни с удивителни знаци “, изключително когато написа за възобновяване си.

Говорейки за тримесечната си пауза от публични отговорности, другарски надъхан източник сподели на The Times: „ Той беше отчаян, тъй като към момента има толкоз доста, които желае да реализира. Той се придържа към доста високи стандарти на социална работа и откровено усеща, че разочарова хората и организациите, в случай че не е там, изпълнявайки всички т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР