КРАЛ Чарлз е достатъчно добре, за да се върне към

...
КРАЛ Чарлз е достатъчно добре, за да се върне към
Коментари Харесай

Чарлз дава актуална информация за рака, като казва, че се „чувства много насърчен“ от лечението и ще се върне за ангажименти след дни

КРАЛ Чарлз е задоволително добре, с цел да се върне към обществени отговорности на първа линия единствено единадесет седмици откакто разгласи, че има рак, Бъкингамският замък разгласи.

Кралят, на 75, ще се присъедини от кралицата, 76, защото той избра да се завърне обществено, като посети ракова болница, с цел да приказва с личния състав и пациентите, дружно във вторник.

Служители на двореца споделят, че кралят към момента е подложен на лекуване от рак, само че медицинският му екип е „ доста поощрен от напредъка “ и „ остава позитивен “ по отношение на възобновяване му.

Разбира се, че кралят, като патрон на MacMillan Cancer Support, желае визитата да увеличи осведомеността за значимостта на ранната диагностика и да подчертае новаторските проучвания, подкрепяни от Cancer Research UK, които се организират в болничното заведение.

Негово Величество е мощно поощрен да възобнови някои обществени отговорности и е доста признателен на медицинския си екип за продължаващите грижи и експертен о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР