Козирогът е десетият зодиакален знак. Негов елемент е земята. Подвластен

...
Козирогът е десетият зодиакален знак. Негов елемент е земята. Подвластен
Коментари Харесай

Какво (не) знаете за Козирога – зодията, която винаги постига това, което иска

Козирогът е десетият зодиакален знак. Негов детайл е земята. Подвластен е на Сатурн. Това може би изяснява неговата амбиция, аналитичност и дарба да се посвети изцяло на дадена цел, до момента в който не я реализира. Което, рано или късно, прави.

1. Козирозите са максималисти

Когато би трябвало да създадат нещо, те желаят да го създадат по допустимо най-хубавия метод. Без значение какъв брой старания ще им коства това. Mразят да оставят нещата на половина. И в никакъв случай не го вършат.

2. Koзирозите са търпеливи

Те знаят, че хубавите неща нормално стават постепенно. Затова са склонни да изчакат, колкото време е нужно. Вярват, че най-после нещата постоянно се подреждат. Стига да си подготвен, когато настъпи моментът.

3. Козирозите са аналитични

Те ненавиждат, когато би трябвало да работят преждевременно. Обичат да проучват. Да прегледат обстановката от всички ъгли. Да премислят всички вероятни разновидности. И какъв ще е изходът от тях. И чак тогава да вземат решение.

4. Козирозите са практични

Те първо се допитват до разсъдъка. После дават думата и на възприятията. Опитват се да стъпват крепко по земята и да не летят в облаците. Освен когато не са си взели парапланер.

5. Козирозите са проведени

Те умеят да възнамеряват дилемите си и да си слагат цели. Обичат да оползотворяват оптимално дните си. А от време на време и нощите си. Винаги са заети с нещо. И знаят тъкмо за какво. Това им носи чувство за сила и живот.

6. Козирозите са дисциплинирани

Когато си слагат дадена цел, те й се посвещават. Правят, каквото е належащо. Не се оплакват. Не си търсят извинения. Не „ клинчат ”. Не се пробват да минат сред капките. Предизвикателствата единствено ги стимулират. И ги карат да бъдат още по-дисциплинирани. Защото знаят, че с неизменност и хъс се реализира всичко.

7. Козирозите са независими

Те не обичат различен да им се меси в нещата. Не обичат препоръки, които не са поискали. Искат сами да вземат решение кое е най-хубаво за тях. Защото знаят, че никой не може да види света през твоите очи.

8. Козирозите са иноватори

Те са генератори на хрумвания. Винаги съумяват да са гребена на вълната. Виждането им е автентично. Създадени са да развиват планове и да откриват пазарни ниши. Създадени са да основават нещо ново.

9. Козирозите обичат да преобладават

Това е, тъй като знаят, че нормално са по-подготвени от останалите. Че имат по-ясна визия. А постоянно – и повече умения. Затова, не им се сърдете, а им се доверете.

10. Козирозите са родени водачи

Те елементарно увличат хората. Лесно съумяват да възпламенят ентусиазма им. Когато са отпред на екип, незабелязано трансформират преследването на общата цел във верую за всеки един. Създават чувство за общественост, за принадлежност. За непосредственост.

11. Козирозите са студени извън, само че топли от вътрешната страна

Те не са привикнали да дават израз на възприятията си. На пръв взор са по-скоро прагматични, в сравнение с сантиментални. Но това е единствено на повърхността. Всъщност, Козирозите са горещи и буйни натури, които са подготвени да пламнат за миг… с подобаващия човек и в подобаващата ситуация…

12. Козирозите се раздават

Макар мъчно да основават другарства, те са подготвени на всичко за своите другари! Биха споделили с тях всичко, което имат. Биха претърпели с тях тяхната болежка. Биха водили техните борби. Просто… Козирозите знаят какво значи същински другар.

13. Козирозите са злопаметни

Ако един път предадете доверието им, не разчитайте още веднъж да ви повярват. Ще влезете в „ черния им лист ” вечно. И колкото и да се пробвате да спечелите още веднъж близостта им, няма да съумеете. Козирозите имат вяра, че доверието е като огледалото – един път счупи ли се, връщане обратно няма.

14. Козирозите ненавиждат лицемерието

Те биха създали всичко, с цел да съумеят, само че не и да „ играят игрички ”. Вярват, че човек би трябвало да споделя това, което мисли, тъй като по този начин за всички би било по-лесно. Но истината е, че точно поради това постоянно по никакъв начин не им е елементарно. Хората рядко са подготвени да чуят истината, даже когато настояват, че го желаят. Въпреки това Козирозите не биха я скрили. Просто са такива.

15. Козирозите имат потребност да остават уединено със себе си

Това им оказва помощ да успокоят будния си разум. Да подредят мислите си. Да презаредят батериите си. Затова, не им се сърдете. В такива моменти не бягат от вас. Бягат към себе си.

И най-после нещо, с което желая да поздравя всички представители на тази зодия!

С годините Козирозите единствено стават:
– по-привлекателни
– по-сексапилни
– по-мъдри
– по-силни
– по-опитни
– по-… СЕБЕ СИ!
Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР