Коя е тая партия в чиито списъци при регистрацията за

...
Коя е тая партия в чиито списъци при регистрацията за
Коментари Харесай

Заркова: Коя е тая партия в чиито списъци при регистрацията за изборите имало 300 мъртви души?

" Коя е тая партия в чиито описи при регистрацията за изборите имало 300 мъртви души? З00 мъртви души! - представителят на ЦИК го заяви по Btv. 300 умряли мъже и дами с всичките им данни, взети от ЕСГРАОНА - във подправен документ, формален. Коя партия в незаконен сговор с служители го е съставила? Коя?!
Питам за някогашната съдийка Румяна Ченалова. Понеже единствено тя задава обществено този въпрос. Само тя ", във Facebook.
 Мъртви души: Почти милион души разлика в описите на ЦИК и Национален статистически институт, само че в действителност по този начин ли е? Мъртви души: Почти милион души разлика в описите на ЦИК и Национален статистически институт, само че в действителност по този начин ли е?
Има ли " мъртви души ", които възкръсват по време на избори в България? Мнозина са твърдо уверени в това. И следващият сигнал за голяма м...
" Той, наподобява, не интересува водещите тв публицисти, нито настоящите прокурори и съдии, нито спецколегите им от спецправосъдието, основано, в случай че не бъркаме, с цел да работи против проведените незаконни групи. Не ги интересува, несъмнено.
Те такива работи не питат. Ако питаха, нямаше да са водещи, нито настоящи евентуално - а щяха да са маргинали или пък някогашни като Ченалова. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР