Кой не обича малко задушено свинско месо с кафето си?

...
Кой не обича малко задушено свинско месо с кафето си?
Коментари Харесай

Starbucks пуска кафе с вкус на свинско месо

Кой не обича малко задушено свинско месо с кафето си? Starbucks залага на тази необикновена композиция с нова напитка, която бешепусната в Китай в чест на Лунната нова година,описвайки усета ѝ като “интересен ”.

Напитката е композиция от сос за овкусяване на задушено свинско, еспресо и мляко на пара, с спомагателен сос от свинско и свински гърди за украса, съгласно приложението за доставки на Starbucks. Цената й започва от 68 юана (9.45 долара), съгласно приложението.

Публикувани от Starbucks Reserve Roastery фотоси на напитката в китайската обществена мрежа Weibo демонстрират линия от пурпурен сос върху лате пяната, като всичко това е гарнирано с парче свинско месо на шишче върху ръба на чашата.

“Консумацията на месо значи разцвет през новата година, ” пишат от Starbucks Reserve Roastery в Weibo на 5 февруари -дни преди настъпването на Лунната нова година.

Лунната нова година е един от най-големите годишни празници в Азия. Хората в Китай се прибират по родните си места в този интервал, с цел да честват със фамилиите си. Официалните данни демонстрират, че в континентален Китай тази година е имало 474 млн. пътувания в интервала.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР