Котките са сред най-очарователните създания. Почти няма човек, който да

...
Котките са сред най-очарователните създания. Почти няма човек, който да
Коментари Харесай

Най-ужасните котешки навици

Котките са измежду най-очарователните създания. Почти няма човек, който да устои на техния бухнал сексапил. Затова и те са измежду най-предпочитаните домашни любимци. При типа на малко рошаво творение, всеки изпада в трогване. А щом допре пухкавата топчица, се разтапя от наслаждение.

И макар че котките наподобяват като истински ангелчета, всеки който е грижил за котка най-малко малко, ще ви каже, че това не е напълно по този начин. Истината е, че писаните са дяволити създания, а пакостите им могат да ви доведат до полуда.

Ето за какво, в случай че обмисляте да си вземете коте, е добре да се запознаете в елементи за котешката природа и навиците на тези очарователни създания с двойнствен темперамент.

Това ще ви помогне да си спестите доста нерви и да избегнете всевъзможни неприятни изненади и разочарования. Ако към момента не знаете какво да очаквате от котките, разгледайте горната изложба.

Там сме изброили за вас най-ужасните котешки привички. Може да се съгласите с някои от тях, а други да отречете. Във всеки случай е добре да сте наясно с държанието на котките.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР