Котка от Юта е намерена в калифорнийски склад на Amazon,

...
Котка от Юта е намерена в калифорнийски склад на Amazon,
Коментари Харесай

По погрешка: Котката Галена пропътува хиляди километри с куриерска фирма

Котка от Юта е открита в калифорнийски склад на Amazon, откакто притежателите ѝ инцидентно я изпращат в кутия за връщане на пратка. 

Историята, която би развълнувала всеки един от Gen Z, споделя за Галена, която изчезнала на 10 април и оставила притежателите си в неразбиране по отношение на местонахождението ѝ.

Собственичката Кари Кларк споделя пред телевизия KSL, че на 17 април е получила текстово известие, с което я уведомяват, че микрочипът на Галена е сканиран. Веднага по-късно тя получила позвъняване от ветеринарен доктор в Калифорния. 

„ Първоначално не й повярвах и помислих, че е смешка. Изтичах да кажа на брачна половинка ми, че Галена е открита, бяхме шокирани, откакто разбрахме, че тя несъмнено е скочила в голямата кутия, която изпратихме предходната сряда ", споделя Кларк. 

„ Кашонът беше „ пробвай, преди да купиш “ и беше цялостен с работни обувки “, споделя Кларк. 

Галена е била затворена вътре в продължение на шест дни без храна и вода. 

Г-жа Кларк споделя пред KSL, че е съумяла да приказва с Бранди, служителката в склада на Amazon, която е разкрила Галена. Служителката на Amazon споделила на Кларк по телефона, че се е погрижила за Галена, преди да я заведе на ветеринар на идващия ден. След като получила позвъняването, двойката резервирала полет за идващия ден и се събрала още веднъж с домашния си любим. 

„ Въпреки че беше отслабнала и имаше леко обезводняване, кръвните й проучвания бяха изцяло естествени и тя беше изцяло невредима “, сподели госпожа Кларк. 

Двойката актуализира обява във Facebook на страницата на групата за изгубени и открити домашни любимци в окръг Юта и приветства „ историята на оцеляването “ на Галена. 

Те написаха: „ Възхитени сме от всички благи думи, които са се случили. Това е същинско знамение!!! “ Г-жа Кларк споделя още пред KSL, че желае да насърчи всички притежатели на домашни любимци да слагат микрочип на животните си, и добави: „ Проверете три пъти кутиите на Амазон “.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР