Кореспондентът на Нова телевизия в Бургас Цеца Алексова къса нервите

...
Кореспондентът на Нова телевизия в Бургас Цеца Алексова къса нервите
Коментари Харесай

Зрители пращат репортерката Цеца Алексова на логопед

Кореспондентът на Нова телевизия в Бургас Цеца Алексова къса нервите на постоянните фенове с превзетата си дикция и честите „ ъкания “ след всяка произнесена дума.

Наблюдателни  фенове на излъчванията вести изливат недоволството си в обществените мрежи и желаят Цеца да бъде изпратена от управлението на малкия екран на логопед, който да поправя артикулацията й. Особено дразнещо било, когато напористата бургаска журналистка се появява болна в ефир през зимните месеци. Цеца била на работното си място със почервенял нос, хремава и с кашлица и даже подсмърчала до момента в който отразява следващото събитие.

Преди да изгрее в ефира на Нова телевизия, Цеца била програмен шеф и водещ публицист във банкрутиралата към този момент бургаска „ ТВ Микс “ . Преди 5 години арбитър реализатор описал цялото имущество на медията поради насъбрани задължения към „ Юробанк “, а екипът бил изпратен на трудовата борса. Цеца се уреди с дребна роля в сериала „ Пътят на достойнството “, който се завръща с нов сезон по Нова телевизия. В първия сезон на трагичната поредност, снимана в Царево, Алексова влезе в ролята на кореспондентка. Цеца игра себе си и направи репортаж онлайн от мястото на убийството на локален риболовец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР