Координаторът на националните отбори по волейбол на България Николай Иванов

...
Координаторът на националните отбори по волейбол на България Николай Иванов
Коментари Харесай

Николай Иванов: Подкрепата от Българската федерация по волейбол е пълна

Координаторът на националните тимове по волейбол на България Николай Иванов взе участие при представянето на Джанлоренцо Бленджини и неговият екип в зала " Родина " на Националния стадион " Васил Левски ".

Бившият волейболен национал се надява волейболистите ни да се върнат на победния път.

" Представянето на националния тим интересува доста хора. В последните 10-12 години за жалост нашият отбор играе, само че по-рядко печели. За този интервал бяхме домакини на три шампионати – две европейски и едно международно ", съобщи перничанинът.

Според него новият треньорски щаб има изискванията да реализира триумфи.

" През 2015 година беше добре, че стигнахме във финалната четворка. Тогава по здравословни аргументи не извлякохме максимума. Но имаше случаи на отводи и нежелания да играят в националния тим. Надявам се, че екипът на Бленджини със своето познание и опит да вкарат нова сила в подмладен тим. И да стартираме по-често да побеждаваме. Живеем в динамично време. Регламентите се трансформират постоянно ", добави той.



Бившият разпределител на ЦСКА твърди волейболисти и треньори, че федерацията стои зад тях.

" Преди играехме международно състезание на четири години, в този момент е на две. Сега всеки гейм и мач са значими за ранкинга. Дано тези хора имат търпението и куража. Убеден съм, че нещата ще се случат. На мощ можеш да вземеш, само че на мощ не можеш да дадеш. Който е национал, би трябвало да е уверен, че единствено с работа се реализират триумфи. Нека са сигурни, че имат поддръжката на управлението ", добави някогашният капитан на националния тим.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР