Консерваторите и патриотите трябва да триумфират на тези избори и

...
Консерваторите и патриотите трябва да триумфират на тези избори и
Коментари Харесай

Лидерът на ВМРО Каракачанов и организационният секретар Сиди участваха във форума СРАС в Будапеща

Консерваторите и патриотите би трябвало да побеждават на тези избори и да върнат ерата на суверенитета.

 

Господстващият в Европа ултралиберализъм повтаря методите на тоталитарния комунизъм и подменя истината с неистина, като афишира войната за мир - това съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан в своето одобрение към участниците в консервативната конференция CPAC.

 

Форумът се организира за трета поредна година в унгарската столица Будапеща, като в това издание от българска страна вземат участие ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов и организационният секретар на партията Александър Сиди.

 

Европа е наводнена от демократизъм, само че ние в Унгария сме остров на консерватизма и дружно с Вас можем да пресушим демократичното тресавище, съобщи още Орбан.

 

Консерваторите и патриотите би трябвало да побеждаваме на тези избори и да върнем ерата на суверенитета, показа своята увереност унгарският министър председател.

 

Защита на националните граници и прекъсване на противозаконната миграция, издигане на християнските полезности и защита на фамилията от мъж и жена против експанзията на джендър идеологията - това бяха водещите послания на Орбан.

 

Конференцията CPAC 2024 се радва на голям интерес на консервативни водачи от целия свят, измежду които ръководителят на холандската Партия на свободата на Герт Вилдерс;  лидерът на белгийския Влаамс блок Том ван Грикен; ръководителят на испанската партия Вокс Сантяго Абаскал; конгресмените Пол Госар и Кейт Селф от Републиканската партия на Съединени американски щати, както и консервативни политически водачи от Съединени американски щати, Италия, Полша, Чехия, Израел, Австралия и други

 

Според ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов необятното посланичество на този конгрес от политически водачи от целия свят ясно демонстрира, че от ден на ден патриотични и консервативни обединения и жители в Европа и света се изправят против налагания посредством идеологически канони, цензура и напън ултралиберализъм.

 

Либералните канони опонират както на ползите на обособените национални страни, по този начин и на ползите на елементарните жители. Прави се опит за налагане на ултралибералната теория, който опонира както на здравия разсъдък, по този начин и на националните ползи на европейските страни, безапелационен е водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР