Конкретно имам предвид една система за европейска противовъздушна отбрана, един

...
Конкретно имам предвид една система за европейска противовъздушна отбрана, един
Коментари Харесай

По модела на Израел: Гърция предлага създаване на европейски Жел...

" Конкретно имам поради една система за европейска противовъздушна защита, един европейски " купол ", който да покрива Европа, всички европейски страни, против всякаква опасност ", споделя той.

По този метод ще се употребяват европейските запаси за обезпечаване на противовъздушна защита на всяка европейска страна, което няма да е според от националния бюджет.

 

Министърът на защитата Никос Дендиас съобщи, че е извънредно належащо за Гърция, а и за всяка европейска страна, да се обезпечи отбрана по модела на Израел за противопоставяне от солидна офанзива от дронове и ракети. Разработване на такава стратегия ще отнеме време, сподели военният министър, само че в бюджетната стратегия на страната до 2030 година има отделени средства за това.

 

Израел употребява многопластов защитителен щит, с цел да блокира всеобщото нахлуване на Иран с дронове и ракети против израелска територия в средата на април. Защитният му комплекс включва системата " Железен купол ", която прехваща офанзиви от по-близко разстояние, и системите " Стрела-2 " и " Стрела-3 ", проектирани против балистични ракети с обсег от 2400 километра.

 

Повече за израелското Противовъздушна отбрана -.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР