Конференция на тема –“Еко възпитание, еко устойчивост и еко развитие

...
Конференция на тема –“Еко възпитание, еко устойчивост и еко развитие
Коментари Харесай

Полезна конференция за еко възпитание в туризма се проведе в Белослав

Конференция на тематика – “Еко образование, еко резистентност и еко развиване в даване на туристическите услуги на територията на МИРГ Варна-предпоставки за вложения и резистентен напредък ", се организира в Белослав, научи Varna24.bg .

Тя бе по Процедура- BG14MFOP001-4.053 “Екологична и устойчива рибарска област " - Местна инициативна рибарска група (МИРГ) " Варна, регион Аспарухово - Белослав - Аксаково “, по Програмата за морско дело и риболовство 2014-2020 година, Договор МДР-ИП—01-74/17.10.2023 година, BG14MFOP001-4.053-0005 - “Еко образование, еко резистентност и еко развиване в даване на туристическите услуги на територията на МИРГ-предпоставки за вложения и резистентен напредък ".

Конференцията включваше показване на плана и Програмата за морско дело и риболовство. Бяха изнесени презентации, като след всяка се организираше и разискване под формата на свободни и открити полемики. На тях присъстващите изказваха и защитаваха своите тези, като по този метод те споделиха своя опит в материята и проблематиката, и обмениха хрумвания и решения на проблеми, свързани с екологията и туризма, и предоставяните от него артикули и услуги.

На конференцията бяха презентирани Еко правила и правила за използването им от туристите, при даването и използването на туристически артикули и услуги. Те бяха систематизирани по вариация, като правна Европейска рамка, и като конкретика, обвързвана с тяхното използване. Проведе се полемика, като се чуха разнообразни отзиви на обособените представители на заинтригуваните страни. В умозаключение след извършените диспути Еко нормите и разпоредбите за използването им от туристите при даването и използването на туристически артикули и услуги се одобриха от всички присъстващи единомислещо.

Бе презентирано и Еко образование, еко резистентност и еко развиване в показване на туристическите услуги на територията на МИРГ. То беше съпроводено с разискване и полемика, в която се включиха участниците в конференцията.

На конференцията бяха показани и продуктите на плана:

- Наръчник за еко образование, еко резистентност и еко развиване в даване на туристическите услуги на територията на МИРГ.

- Онлайн платформа за разпространение, образование и проявление на положителните образци и практики при използване и съблюдаване на екологични ограничения и правила в предлагането на туристически артикули и услуги.

- Прожектиран бе филм, основан за разпространение на екологичните ограничения и правила при даване на туристически услуги и артикули на територията на МИРГ.

За всички участници бяха обезпечени работни материали, което включваше - чанта, бадж и материали. След привършване на конференцията всички участници получиха Удостоверения за присъединяване в конференцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР