Конър Тески, 36-годишният президент на Brookfield Asset Management и определен

...
Конър Тески, 36-годишният президент на Brookfield Asset Management и определен
Коментари Харесай

Защо наследяването на главен изпълнителен директор е толкова трудно да се получи правилно

Конър Тески, 36-годишният президент на Brookfield Asset Management и избран правоприемник в световната капиталова компания, е прочут също като „ идващият Брус “ (Bruce Флат е основен изпълнителен директор). През 2022 година Teskey беше повдигнат до старши пост дружно с други двама, с мнението, че единият ще поеме кормилото. Две години по-късно е взето решение и Флат се приготвя за изпълнителен ръководител. Дотук върви безпрепятствено.

Наемащите личен състав обичат да приказват за преимуществата на добре планувания развой на заместничество на основен изпълнителен шеф, който се организира в продължение на години. В края на краищата макроикономическите провокации, геополитическите катаклизми, корпоративните неправилни стъпки и проблемите с персоналното държание вадят шефовете от релси прибързано.

Но има ли стъпки, които една компания може да предприеме, с цел да усили вероятността за триумф? И постоянно ли един дълготраен развой предотвратява неуспеха? Краткият отговор е да и, за жалост, не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР