Компактният SUV Volvo EX30 беше удостоен с престижната награда Red

...
Компактният SUV Volvo EX30 беше удостоен с престижната награда Red
Коментари Харесай

Volvo EX30 печели престижната награда за дизайн Red Dot „Най-добър от най-добрите“

Компактният SUV Volvo EX30 беше почетен с влиятелната премия Red Dot: „ Най-добър от най-хубавите " в продуктовия дизайн за 2024 година

Наградата отличава върхови достижения в дизайна въз основа на четири съществени правилото на положителния дизайн: функционалността, прелест, потребление и отговорност. Журито от 39 специалисти от целия свят избра EX30 за победител в конкурентна област с общ резултат от 93/100.

„ Volvo EX30 въплъщава полезностите на дизайна на Volvo Cars в по-малък формат и е отражение на премиум скандинавски дизайн, където формата следва функционалността ", споделя Джим Роуън, основен изпълнителен шеф на Volvo Cars. „ EX30 демонстрира най-ниския въглероден отпечатък от всеки напълно електромобил на Volvo до момента и е планиран да бъде толкоз безвреден, колкото бихте очаквали от автомобил на Volvo. Той е цялостен висши технологии и е идеално приспособен за днешния пазар, защото от ден на ден клиенти на нови коли минават към електрически модели. "

Дизайнът на EX30 се отличава с:

 Дълго междуосие, огромни колела и равни отстояния сред предната и задната част на автомобила за баланс и изисканост на външния тип.
 Използването на естествени и рециклирани материали в автомобила е стъпка към нашите цели за резистентност.
 Оптимизирано пространство - от отделения за предпазване до контроли и екрани, което води до гъвкаво пространство с първокласни пропорции.

Многократно награждаван автомобил

EX30 беше показан предишното лято и към този момент завоюва повече от 20 огромни награди, в това число влиятелната премия Car Design за 2024 година, основана през 1984 година от списание auto&design. Той получи също и премиите „ Автомобил на годината " на The Sun, „ Малък SUV/Кросоувър на годината " от Sunday Times и „ Еко боец на годината " от списание Top Gear.

Източник: www.volvocars.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР