Комендантството на столицата на в събота въведе вечерен час в

...
Комендантството на столицата на в събота въведе вечерен час в
Коментари Харесай

Вечерен час в Бишкек, забраниха и митингите

Комендантството на столицата на в събота вкара вечерен час в града от 21:00 до 05:00 часа, а също по този начин забрани провеждането на манифестации. За момента не е ясно за какъв брой време ще продължи мярката.
„ Създаване на комендантски час на територията на град Бишкек от 21:00 до 05:00 за всички жители и лица без поданство, като се изключи държавни и общински чиновници, които правят и способстват за активността на комендатурата на Бишкек. Забрана за осъществяване на събрания, манифестации, улични шествия, демонстрации, както и грандиозни спортни и други обществени събития в град Бишкек ", се споделя в текста на заповедта, оповестена във Фейсбук от пресслужбата на полицейското ръководство в Бишкек, представен от БГНЕС.
 Киргизстан вкара изключително състояние Киргизстан вкара изключително състояние
Президентът на Киргизстан Сооронбай Жеенбеков разгласи изключително състояние в Бишкек и заповяда войски да бъдат ситуирани по улиците на...
По заповед на комендантството се открива специфичен режим на влизане и излизане в града, не разрешава се продажбата на оръжия, мощни химически и токсични субстанции, продажбата на алкохол е лимитирана всеки ден от 18:00 до 09:00.
Комендантството в Бишкек си резервира правото да прекрати активността на партии и публични организации, които „ попречват нормализирането на обстановката “. Освен това, съгласно текста на заповедта, комендантството „ има право да забрани на обособени жители да напущат домовете си, да откри специфичен режим на работа на предприятията, да вкара специфични правила за потребление на връзките в града и да ограничи превоза “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР