КОЛУМБЪС, Охайо — Прокурорите казват, че пистолет, който бивш заместник-шериф

...
КОЛУМБЪС, Охайо — Прокурорите казват, че пистолет, който бивш заместник-шериф
Коментари Харесай

Чернокожият мъж държеше сандвичи и ключове, когато заместник-шерифът на Охайо го простреля смъртоносно, казва прокурорът

КОЛУМБЪС, Охайо — Прокурорите споделят, че револвер, който някогашен заместник-шериф на Охайо сподели, че мъж размахвал към него, когато смъртоносно го простреля в гърба през 2020 година, беше открит в кухнята на мъжа с включен предпазител.

Във встъпителната си тирада в сряда по делото за ликвидиране против Джейсън Мийд, специалният прокурор Гари Шройер показа обществено за първият път, когато беше открит револверът на 23-годишния Кейси Гудсън младши. Гудсън, който падна, когато беше прострелян шест пъти с пет изстрела в гърба, също имаше кобур за револвер без каишка към кръста си, сподели Шройър.

Мейд, който е бял, се пледира за почтен за ликвидиране и ликвидиране по несъобразителност при гибелта на Гудсън, който беше Блек. Заместник-шерифът е прострелял Гудсън, когато той е влезнал в къщата на баба си, сподели полицията.

Журито, което изслушва делото, беше заседавало във вторник, а свидетелските показания се чакаха да стартират в четвъртък. Съдебните заседател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР