Колко остро според вас е зрението ви? Ето как можете

...
Колко остро според вас е зрението ви? Ето как можете
Коментари Харесай

Докажете, че притежавате „сила на очите“, като намерите скрита буква само за шест секунди

Колко остро съгласно вас е зрението ви? Ето по какъв начин можете да докажете силата на очите си с тази комплицирана оптична заблуда.

Оптичните илюзии работят като мамят очите ни, само че те са добър метод да изострите зрението си, както и да подобрите когнитивните качества. Така че за какво не пробвате този и видите дали можете да забележите скритата писмен знак в изображението - само че има измама. Имате единствено шест секунди, с цел да го намерите.

Оптичната заблуда, основана от Jagran Josh, несъмнено ще провокира вашите образни умения. Затова настройте таймера си и вижте дали можете да го извършите.

Успяхте ли към този момент да го намерите? Трудно е, само че несъмнено е там някъде. Колкото повече оптични илюзии вършиме, толкоз по-лесни стават, тъй че не се тормозете, в случай че се затруднявате.

Ако към момента не сте съумели да го намерите, евентуално времето ви е изтекло, само че не се тормозете, просто вижте дали можете да го намерите без ограничаването във времето. Ето една подсказка – погледнете другите цвет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР