Коледният пудинг е едно от най-противоречивите ястия в празничното меню,

...
Коледният пудинг е едно от най-противоречивите ястия в празничното меню,
Коментари Харесай

Остатъците от коледен пудинг на Джейми Оливър ще обърнат върлите мразещи

Коледният пудинг е едно от най-противоречивите ястия в празничното меню, несъмнено, кълновете от питейни заведения. И има шансове да имате останки, които дебнат в кухнята ви.

Традиционният коледен десерт е като мармит, само че въпреки всичко се появява всяка година. Плътно натъпканият с плодове пудинг се вари с часове и може да се сервира с масло от бренди или димен крем или просто да се купи от супермаркетите. Главният готвач Джейми Оливър обаче има рецепта, с която да избави вашите останки от коледен пудинг и може би да обърне внимание даже на най-заклетите мразещи коледния пудинг.

В своя уеб страница основният готвач споделя: „ Тази рецепта употребява остатъците от коледен пудинг брилянтно. Това, което ви давам тук, в действителност е по-скоро предложение, тъй като количеството коледен пудинг, което ще ви остане, в действителност ще зависи от това какъв брой алчни са били гостите ви на Коледа. Мисля, че съвсем си коства да имате още един пудинг, прикрит, с цел да може да направи това като следколедно лакомство. "

За да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР