Коледният базар в центъра на Кърджали ще отвори врати в

...
Коледният базар в центъра на Кърджали ще отвори врати в
Коментари Харесай

Магията на коледния дух отново ще завладее Кърджали

Коледният базар в центъра на Кърджали ще отвори порти при започване на декември, оповестиха от Общината.

В 15 дървени къщички с коледна декорация локални производители и търговци ще имат опция да изложат своята продукция - пчелни артикули, млечни произведения,коледни сладки, разнообразни сувенири, играчки, както и обичайното греяно вино и скара.

Базарът ще работи от началото на декември до Нова година. В региона на базара в седмицата преди Коледа на открита сцена ще има музикални осъществявания на сформира от образователни заведения и културни институции.

За въодушевление и приятни страсти на жителите и гостите, ежедневно ще звучи подобаваща музика . В две от къщичките на коледния базар детските градини, учебните заведения и обществените услуги в града ще могат да излагат свои ръчно направени коледни произведения.

Те ще се продават с благотворителна цел. В останалите 13 къщички ще бъдат поканени локални производители и търговци да предложат продукти  и артикули с коледна тема.

Желаещите да се включат в Коледния базар би трябвало да подадат заявление в Информационния център на Общината до 20 ноември.

За повече информация - тел.: 0361/ 67-366.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР