Кола се блъсна в паркиран SUV, който беше част от

...
Кола се блъсна в паркиран SUV, който беше част от
Коментари Харесай

Кола се вряза в превозно средство в кортежа на Байдън близо до щаба на кампанията в Делауеър

Кола се блъсна в паркиран SUV, който беше част от кортежа на президента Байдън покрай щаба на акцията му в Уилмингтън, Делауеър в неделя вечерта.

Седанът се удари в автомобил на Тайните служби на Съединени американски щати, употребен за затваряне на кръстовища, до момента в който президентът вървеше от предизборния офис към чакащия си брониран SUV.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън (C) гледа откакто кола блъсна SUV в кортежа, до момента в който напуща предизборния си щаб в Уилмингтън, Делауеър, на 17 декември 2023 година (Снимка от ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP посредством Getty Images)

След това седанът се опита да продължи в затворено кръстовище, преди личният състав на Тайните служби да заобиколи автомобила с извадени оръжия и да инструктира водача да вдигне ръце.

Членове на Тайните служби на Съединени американски щати се втурват към кола, откакто тя се удари в SUV от конвой, до момента в който президентът на Съединени американски щати Джо Байдън напускаше предизборния си щаб в Уилмингтън, Делауеър на 17 декември 2023 година (Снимка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР