Коктейл Молотов е хвърлен в избирателна секция, разположена в училище

...
Коктейл Молотов е хвърлен в избирателна секция, разположена в училище
Коментари Харесай

Кошмарът на Путин, тъй като коктейл Молотов е хвърлен в избирателната секция и жена се опитва да запали огън по време на изборите в Русия

Коктейл Молотов е хвърлен в изборна секция, ситуирана в учебно заведение във втория по величина град в Русия Санкт Петербург - действие, което се санкционира с до пет години затвор.

Заместник-председателят на съветската Централна изборна комисия сподели, че хората са наливали зелена течност в урните на пет места, в това число в Москва. Новинарски уеб сайтове също оповестиха в Telegram, че жена в Москва е запалила кабина за гласоподаване. Подобни дейности са извънредно рисковани, защото намесата в изборите може да докара до присъда от пет години затвор.

Медиите Комерсант споделиха, базирайки се на отчети от Избирателната комисия, че дамата е била жителка на град Когалим в Ханти- Мансийски самостоятелен окръг в Централна Русия. „ Неуспешната “ офанзива провокира пожар, който беше „ неотложно сподавен “, което значи, че никой не е потърпевш и не се оповестява за вреди на бюлетини или софтуерно съоръжение.

И Комисията удостовери, че гласуването продължава в изборната секция. Руските власт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР