Кокосовата и кафявата захар са популярни подсладители и си приличат

...
Кокосовата и кафявата захар са популярни подсладители и си приличат
Коментари Харесай

Каква е разликата между кафява и кокосова захар

Кокосовата и кафявата захар са известни подсладители и си наподобяват доста. Дори образно може да не съумеете да различите двете.
И по този начин, каква е разликата сред кокосовата захар и кафявата захар? Най-голямата разлика сред кокосовата захар и кафявата захар е по какъв начин и от какво са направени. Кокосовата захар се създава от нектара на кокосовите палмови листа, до момента в който кафявата захар се прави от тръстика или захарно цвекло, тъкмо като бялата захар.
 Мед или захар: Кой е по-добрият подсладител Мед или захар: Кой е по-добрият подсладител
Двата най-често срещани подсладители безспорно са захар и мед. И двата продукта се употребяват в доста десерти, с цел да им придадат сладостен...
Кокосовата захар стана извънредно известна, защото е по-ниска в гликемичния показател от стандартната бяла захар, тъй че доста хора се обръщат към нея като към по-здравословно решение. Това я прави по-сходна до качествата на меда, въпреки да има разлика в текстурата.
Много постоянно срещана, кафявата захар в действителност е бяла рафинирана захар с добавена меласа. Тя е също толкоз обработена, колкото бялата захар, и се добива със същия развой, само че с една спомагателна стъпка. Можете да потърсите отчасти рафинирана кафява захар, която е с отстранена част от меласата и е златната среда сред рафинирана и сурова кафява захар.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР