“Когато тук беше шефът на ДАНС този въпрос му беше

...
“Когато тук беше шефът на ДАНС този въпрос му беше
Коментари Харесай

Асен Василев пред комисията за Митниците: Министерството на финансите не е хан и няма как някой да влезе, без да бъде документирано

“Когато тук беше шефът на ДАНС този въпрос му беше заложен и той сподели - тези лица не са влизали в МФ, същото нещо го сподели и служебният министър. Два дни откакто те го обявиха се появява това нещо, което няма дата, няма прецизен час и няма никаква информация ”.

Асен Василев добави, че Министерството на финансите не е хан, в който всеки да влиза свободно и няма по какъв начин в кабинета му да е влизал човек, без това да се види на камерите и да е отразено в програмата му.

След чуването в комисията за аферата в Митниците, Василев заяви в Пазарджик, че с Кирил Петков са внесли искане за оставката на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Мотивите, по думите на Петков са, че " той значително пъти злоупотреби със своето служебно състояние – Национална здравноосигурителна каса (НЗОК), където имаше оттеглена оставка, индивидът беше в зала и даже не му се даде опцията да изясни, че си е отдръпнал оставката. Цялостно демонстрираме „ червен картон “ на ГЕРБ за работата в последните три месеца ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР