Когато срещнете тази жена, вероятно ще бъдете омагьосани, защото тя

...
Когато срещнете тази жена, вероятно ще бъдете омагьосани, защото тя
Коментари Харесай

Тя е променлива и неуловима – Тя е зодия Близнаци

Когато срещнете тази жена, евентуално ще бъдете омагьосани, тъй като тя излъчва сексапил на магьосник. Но нейните любовни романи ще си останат повърхностни и даже когато тя е увлечена или омъжена, връзките й ще бъдат по едно и също време другарски и наситени със пристрастеност.

Много мъже, подготвени да се съгласят, че дамата Близнаци е очарователна, считат също, че е мъчно тя да бъде разгадана. Ако твърдо помните за двойствеността на природата на такава жена, ще ви бъде доста по-лесно. Една част от душата й се нуждае от обич и отбрана – тя желае да я ухажват, бленуват, да се грижат за нея, да я накарат да се почувства, че тя е най-важната жена на света. Но по-силната част от нейната същина изисква стимулиране и новости. Тази смела, обичаща удоволствията жена може да е непоправимо лекомислена.

Тайната фантазия на дамата Близнаци е да бъде буйна и съдбовна жена. Но в действителния живот не й стига самообладание и още повече – време. Затова счита, че половината мъже, които среща, не си заслужават напъните й: те са прекомерно скучни.

Тя е способна като същински познавач да оцени същински забавния мъж, само че когато любовта се огледа в прозореца й дамата Близнаци не губи време за изясняване къде са се изпарили възприятията. Тя бързо изхвърля от главата си несполучливия опит. Знае, че с цел да се влюби още веднъж, би трябвало да не помни предходното въодушевление.

Жената Близнаци е неуморна и променлива и нормално няма доста фенове. Двойствената й и непостоянна същина изисква повече, в сравнение с може да й даде един човек. За да удовлетвори всички потребности на дамата Близнаци, той би трябвало да я задоволява по едно и също време в няколко сфери – умствена, прочувствена и полова. Нейната пристрастеност е разнообразието.

Всичко това ще сътвори проблем, в случай че възнамерявате да станете номер едно в живота й. Ще би трябвало да сте многостранен човек, кадърен да я заинтересува духовно и физически. Ако съумеете, тя ще ви стане лоялен другар, вярна обичана и безконечна чародейка. Ще можете съвсем да бъдете сигурни в нея.

Хващаща всичко в придвижване, дамата Близнаци има безпределно полово любознание и подготвеност да опитва. Понякога отделя ненужно внимание на физическите реакции и подценява прочувствената страна. Основно това се случва, тъй като тя не се привързва прекомерно мощно и не се разкрива изцяло.

Обича да счита, че възприятията й са по-силни от тези на колегата й – тази тънка форма на послушание съдържа в себе си укор и предизвика блян да докажете противоположното. Не приемайте за чиста монета думите й. Дори самата тя да има вяра в това, което споделя, зад изтъкнатия претекст се крие различен.

Все отново може би сте останали с някои неверни показа за нея. Тук би трябвало да ви кажем значителното: зад смущаващата многообразна маска се крие сигурен, корав човек, демонстриращ същинското си лице в любовта. Тогава тя може да стане ревностна притежателка. И на нейния любим няма да му се размине безнаказано опитът да я измами.

Защо му е да го прави? Страстна, блестяща, жива и остроумна, тя има всичко, което е належащо на един мъж.

Тя е в положение да размени цялостен харем. Десет разнообразни дами ще се видят в знамение да си съперничат с нейната виртуозност. Като джинът от бутилката тя ще се появява всякога друга и ще ви очарова.

Тя е в положение да притегли вниманието на всеки, защото е превъзходен събеседник, проницателен и обаятелен. Освен това тя е деликатен слушател, който с интерес ще се отнесе към проблемите ви. Разкажете й желанията, желанията и страховете си и се пригответе да чуете отговорите. Някои виждат известна самоувереност в опитите да се решат непознатите въпроси по личен метод. Но това не се отнася до Близнаците – те обичат да проучват обстановката, да търсят претекстове и да оферират препоръки.

Тя елементарно печели другари, само че не е заинтересувана от по-продължителна и взискателна дружба. Ще се постарае както следва приятелите й да бъдат щастливи. За тях тя ще е блага и сърдечна, само че никой няма да е изцяло прав за нея. Тя желае да се хареса на всички, само че самата тя не е привързана към всички. Обикновено е недоволна, в случай че някой й лишава прекомерно доста време или й натрапва проблемите си, които тя към този момент е решила.

Тя непрекъснато търси нови приложения за летящата си сила. Тя е подготвена да тръгне някъде на мига и постоянно е в положение да взема значими решения също толкоз преждевременно, без да намерения. Тя се уповава по-скоро на рефлексите си, в сравнение с съжденията. Много й е комплицирано да се занимава дълго с една и съща работа, защото бързо се увлича по нещо ново. Нищо друго както новостите не я увлича толкоз мощно. В резултат постоянно не довежда нещата до дъно. Честно се старае да го направи, само че не може. Едва стигнала на половината път, към този момент й се желае да свърне по някоя странична пътека, която й се коства забавна.

Много прочувствена, тя е в положение да изсвири цяла гама, когато останалите взимат едвам три ноти. Но на самата нея й е мъчно да се подчини на една страст, както и да се ограничи до един сътрудник, една работа, един проект. Трудна жена, способна да ви сложи в цайтнот, радостен и прелестен другар, жезнерадостна, жизнелюбива, тя също е подложена на подозрения и боязън пред незнайното. В подобен случай й би трябвало мощно рамо, на което може да се опре.

Тя се отнася топло към близките, бързо се привързва и все пак има мъже, които я считат за невъзмутима. Вероятно това се изяснява със склонността й да се опира на разсъдъка, а не на страстите. Трябва да разчитате на високото й интелектуално равнище, да поддържате връзка с нея, защото Близнаците се ръководят от Меркурий, планетата на разсъдъка. Не се опитвайте да я привързвате. Тя има свободен дух и не подхожда да бъде птичка в златна клетка. Нищо не й повдига по този начин настроението както пътешестване в градове, които обича, или в противен случай – да си тръгне от място, което не й харесва. Точно по същия метод се отнася и към хората.

Необходима й е умствена съгласуемост със половия сътрудник и няма да склони на неравни връзки. По-скоро ще бъде делова жена, в сравнение с стопанка. Е, какъвто и път да избра, прелестно ще се оправи с отговорностите си. Но в случай че работи срещу личните си стремежи, това бързо ще претърпи крушение.

Необходимо й е непрекъснато да трансформира нещо – жилището, местожителството, да опита нова храна, фантастична диета, развлечения – в никакъв случай не е удовлетворена от нещата такива, каквито са сега. Ако не е заета с рационализиране на самата себе си и непосредственото обграждане, тя ще обърне силата си към вас. Вероятно това изяснява за какво толкоз доста привлекателни дами Близнаци в никакъв случай не се омъжват. Тя не може да бъде друга, по тази причина мъжът би трябвало да се научи да се помирява с нея.

Промените са част от метода й на живот – ето какво тя не може да промени! Тя обича разкоша и с всички сили се старае да го получи. Нерядко поради това тя ще употребява половата си прелест. Тъй като е прочувствено самостоятелна, елементарно й е да употребява секса като оръжие. И има нужния сексапил и въображение, с цел да проработи то.

В връзките с мъжете тя постоянно може да играе безсърдечни игри. Но оскърбеният мъж нормално е податлив да й прости и не помни, в случай че тя е подготвена да го одобри. Този, който може да „ мели ” с нея, ще бъде удовлетворен. В края на краищата къде да откри жена, която по този начин да украсява живота му? Тя е очарователна, обича да предизвика – същинска жена.

Инфо: http://megavselena.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР