Когато си 20 г. под светлината на прожекторите, вероятно свикваш

...
Когато си 20 г. под светлината на прожекторите, вероятно свикваш
Коментари Харесай

Може ли трети човек да разведе Емилия? Певицата за любовта, уюта и романтиката по време на пандемия

Когато си 20 година под светлината на прожекторите, евентуално свикваш с всичко това, което жълтите медии пишат за теб. Така да вземем за пример неотдавна бе писано по адрес на поп-фолк певицата Емилия, че се е разделила със брачна половинка си, предприемача Жорж Башур. Истината обаче се оказа напълно друга. 

Виж още: Фики се е разделил със брачната половинка си? Каква е истината за връзките им

" Ако някой ми каже, че жена или мъж може да ни раздели сега, няма по какъв начин да допускам. Ако един ден ние не се разбираме и нещо се разклати в нашата връзка, не мисля, че жена или мъж ще е повода за това ", показа певицата в изявление за " Монитор ". Емилия призна, че много преди да се съберат сред двамата е имало мощно привличане, някакъв " скришен блян ". " И безмълвно всеки си е таял чувства и усеща, до момента в който се събрахме ", споделя тя.

Виж още: Св. Валентин и известните BG двойки: Топли думи на обич, кавги и... бременност?

Днес Емилия е уверена, че е намерила половинката в живота си. Уверена е и, че Жорж я обича с цялото си сърце и я цени като човек. " Защото не бих желала някой у дома да ме цени единствено като певица. Вкъщи аз съм друг, елементарен човек, който се нуждае от схващане, от чуване. Понякога в слабите си моменти се нуждая от мъжко рамо. Намерих индивида канара, който стои до мен. Затова доста го оценявам и почитам. "

По думите на певицата брачният партньор ѝ е извънредно сантиментален. Така да вземем за пример ѝ провел същинска серенада с цигулари. Предложението за брак пък пристигнало в ловно стопанство. " Бяхме с няколко най-близки другари и той ми сподели: " Обичам те! Довери ми се и всичко ще бъде наред ". Аз в действителност чаках години наред тези думи някой да ми ги каже същински. "

Виж още: Секси извивките на Калина Кузманова: актрисата от " София денонощно " в съвършена форма след раждането

Що се отнася за годината, която бе белязана от пандемията, Емилия я дефинира като най-спокойната. Категорична е, че няма да се оплаква, че няма пари и работа. " Ако не мога да се устоявам една-две години, без да работя, каква звезда съм и защо в действителност съм творила 20 години ", разяснява тя.

Изображенеи: https://www.instagram.com/emilia.online/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР