Когато се срещна със съболезнования за смъртта на съпруга си

...
Когато се срещна със съболезнования за смъртта на съпруга си
Коментари Харесай

Загиналият американски маршал е увековечен от главния прокурор Гарланд, семейството и други

Когато се срещна със съболезнования за гибелта на брачна половинка си – Томас Уикс, заместник-маршал на Съединени американски щати, погубен в Шарлот предходната седмица – Кели Уикс попита вместо това по какъв начин може помогне на Службата на маршалите на Съединени американски щати, сподели основният прокурор на Съединени американски щати Мерик Гарланд на възпоменателна гала в понеделник за офицера.

В своето възхвално слово брачната половинка на Уикс сподели, че след гибелта на брачна половинка си не е имала други благоприятни условия, с изключение на да потърси смяна.

„ Трагедията на брачна половинка ми не може да бъде просто още една гибел, “, сподели Кели Уикс по време на мемориала. „ Трябва да е за нещо по-голямо. “

Стотици се събраха в Bojangles Coliseum в Шарлот, с цел да почетат паметта на Уикс – който, дружно с трима други чиновници на реда, почина при престрелка в квартала на Шарлот на 29 април. Между речите на доближените на Уикс и тъжни, акустични национални песни, офицерът беше запомнен освен с отдадеността си на работата, само че и с любовта си към хората към него.

Уикс беше един от четиримата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР