Когато най-накрая приключи работата по четиригодишното обновяване на емблематичния стадион

...
Когато най-накрая приключи работата по четиригодишното обновяване на емблематичния стадион
Коментари Харесай

Европейските футболни клубове превръщат стадионите в дойни крави

Когато най-сетне завърши работата по четиригодишното възобновяване на емблематичния стадион на Реал Мадрид Сантяго Бернабеу при започване на тази година, той ще се похвали с два значими нови бутона.

One задейства новия прибиращ се покрив, който може да се затвори единствено за 15 минути, който ще защищити бъдещите гости на концерти от детайлите, до момента в който се любуват на най-хубавите интернационалните музикални осъществявания. Тейлър Суифт ще играе през май.

Другият бутон стартира петчасовия развой, който разделя футболното игрище на стадиона на шест секции и го изпраща в обстойно подземно складово пространство, където контролите на светлината, температурата и влажността обезпечават оптимални условия за поддържане на тревата без значение от това, което се случва от горната страна.

Всичко това е част от плана за възобновяване на клуба на стойност 1,2 милиарда евро, който включва заведения за хранене, които могат да обслужват хиляди хора, небесна алея с панорама към Мадрид и неотдавна уголемен музей, който е се о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР