Когато лидерът на КНДР Ким Чен-ун се насочи към срещата

...
Когато лидерът на КНДР Ким Чен-ун се насочи към срещата
Коментари Харесай

Охраната на Ким Чен-ун: И мравка не може да премине

Когато водачът на КНДР Ким Чен-ун се насочи към срещата с президента на Южна Корея на границата, той беше ескортиран от фаланга бодигардове , които деликатно са подбрани поради физическото им положение, точната им пукотевица, уменията по бойни изкуства и даже поради външния им тип.

VIDEO: Kim Jong Un is being escorted to the inter-Korean summit by a phalanx of bodyguards carefully chosen for their fitness, marksmanship, martial arts skills and even looks pic.twitter.com/rUW4xWGWqE
— AFP news agency (@AFP) April 27, 2018

Охранителите в публични костюми зорко пазеха Ким, до момента в който се насочваше към военната демаркационна линия за историческо здрависване с президента Мун Дже-ин, написа Агенция Франс Прес.

 Ким Чен-ун даде обещание завършек на войната с Южна Корея, отхвърля се от нуклеарните оръжия
Ким Чен-ун даде обещание завършек на войната с Южна Корея, отхвърля се от нуклеарните оръжия

След договаряния със Съединени американски щати и Китай

Агентите имаха на реверите значки на знамето на КНДР и носеха слушалки за безжична връзка сред обособените ядра, които са обичани на " Сикрет Сървис " на Съединени американски щати.

 Снимка 353370
Източник:

След като водачите завършиха първата част от диалозите тази заран, дузина охранители демонстрираха физическата си подготовка, бягай в профил и зад формалната лимузина на Ким Чен-ун, с цел да образуват човешки щит.

 Историческо стъпване на Ким Чен-ун в Южна Корея Обновена
Историческо стъпване на Ким Чен-ун в Южна Корея

" Нека построим един по-добър свят "

Северна Корея е една страните в света с максимален надзор над обществото, само че даже и защитата на водача е желязна.

Чужденци, присъстващи на събитие, на което Ким взе участие, би трябвало да минават през продължаващи по няколко часа инспекции.

Върховното командване на защитата, известно като Звено 963, което има за задача да охранява водача на КНДР, е елитна институция, която е покрай центъра на севернокорейската власт.

Беглец от Северна Корея разгласява записки през 2013 година, в които той разказва защитата на водача, която се състои от 6 разнообразни пласта . Охраната непрекъснато пази ръководителя на тоталитарната страна при пътувания в страната за ревизиране на поделения, фабрики и ферми.

Според севернокорееца ограниченията за сигурност са толкоз огромни, че даже и " една мравка ще се затрудни да премине ".

 Снимка 353368
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР