Когато избират бебешка количка, родителите се фокусират не само върху

...
Когато избират бебешка количка, родителите се фокусират не само върху
Коментари Харесай

Скъпа или евтина бебешка количка 3 в 1? Какво да избера?

Когато избират бебешка количка , родителите се концентрират освен върху нейното улеснение , само че и върху съотношението цена – качество , както и върху експлоатационния живот – те желаят моделът да „ работи “ допустимо най-дълго. Ето за какво доста хора обръщат внимание на комбинираните бебешки колички 3 в 1 . Дали ще изберете евтина бебешка количка 3 в 1 или скъпа такава не е най-важното изключително, в случай че бюджетът е стеснен . Комбинираните бебешки колички 3 в 1 имат своите преимущества и дефекти . Има обособени функционалности и екстри, които са значими. В тази публикация ще опитаме да ви насочим върху значимите функционалности и характерности , на които е добре да обърнете внимание при този сложен и значим избор.

Предлагане на бебешки колички 3 в 1 на българския пазар

Само преди години изборът на родителите е бил доста стеснен . На процедура се свеждаше до закупуване на обемна количка за новородено , а когато детето стартира да седи – колички за дете над 6-месечна възраст. По-късно на пазара се появиха многофункционални модели , съчетаващи три типа устройства за превозване на бебе: панер за новородено, столче за кола за пътешестване с автомобила и седалка за деца на възраст над 6 месеца. Именно това съставлява бебешка количка 3 в 1 .

Видове детски колички 3 в 1

На българския пазар се срещат два типа бебешки колички 3 в 1:

  1. Модулна количка – Това са моделите, при които кошът за новородено и седалката са два обособени модула, които се закрепват за шасито чрез адаптори. Проблемът е, че неизползваният модул би трябвало да се съхранява някъде и лишава място .
  2. Трансформираща се количка – Тук производителите са се съобразили с казуса за предпазване на неизползвания модул и е планувал специфичен механизъм , посредством който кошът за новородено се трансформира в седалка за дете и противоположното.

Бебешките колички 3 в 1 имат няколко значими преимущества .

  1. Комплектът ще издържи дълго време – Родителите не би трябвало да се тревожат за спомагателни разноски най-малко след 3 години – при изискване, че определеният модел дава отговор на упованията и обезпечава на детето оптимален комфорт;
  2. Спестяване на място – Няма потребност да отделяте в допълнение място за предпазване на три цялостни колички. Това е превъзходен вид за тези, които живеят в дребни жилища.
  3. Лекота на потребление – Всички елементи, включени в комплекта, са съвместими между тях и могат елементарно да се сменят благодарение на повсеместен адаптер .
  4. Безопасност – По предписание трансформиращите се колички са издръжливи структури , които обезпечават непоклатимост на пътя. В същото време са лесни за потребление, защото са оборудвани с комфортна ръкохватка и огромни колела. С тази количка можете да пазарувате в супермаркета или да се разноските в гората.

Недостатъците на евтините колички 3 в 1

  1. Тегло – Дори най-леките колички 3 в 1 са по-тежки от класическите модели . Това си коства да се обмисли, в случай че фамилията живее в къща без асансьор или постоянно употребява публичен превоз.
  2. Цена – Въпреки че закупуването на многофункционална количка в последна сметка излиза по-евтино от закупуването на две обособени колички и едно столче за кола, цената на удобен и безвреден модел 3 в 1 може да бъде много висока .

Важни характерности на детските колички 3 в 1

  • Диаметър и материал на колелото Големите гумени колела обезпечават всмукване на удари, не вършат звук по пътя и няма да се спукат, в случай че прегазите изострен камък или стъкло (ако приказваме за ненадуваеми модели). Малките пластмасови са подобаващи единствено за вървене по еднакъв път в града. Колелата с гел се смятат за оптимални, тъй като устоят дълго време, не се опасяват от пробиви и са виновни за мекото возене.
  • Предпазни колани – Една от главните функционалности на всяка количка и столче за кола е да подсигурява сигурността на детето при придвижване. Най-надеждните модели имат триточкови или още по-добре петточкови защитни колани , чиято дължина може да се контролира съгласно растежа на детето.
  • Ширина на междуосието – Колкото по-широка е основата на количката, толкоз по-малка е вероятността тя да се преобърне, когато срещне затруднение или когато детето се опита да се изправи, до момента в който се движи.
  • Характеристики на рамката – Често срещана класика е надеждният алуминий . Титанът и стоманата са по-здрави, само че тежат повече или костват повече.
  • Устойчив на изхабяване и миещ се материал – Най-удобните модели са оборудвани с преносими капаци , които могат да се слагат в машината. Тъй като моделите 3 в 1 са предопределени за дълготрайна приложимост, материалът би трябвало да е устойчив и да устоя на повече от едно пране . Плюс ще бъде спомагателна отбрана от UV лъчи и дъжд.
  • Характеристики на коша за новородено Дъното би трябвало да е твърдо , а матракът е виновен за комфорта на бебето. Най-добрият вид е ортопедичен , изработен от нишки от кокос или елда.
  • Допълнителни аксесоари – Хубаво би било производителят да е подсигурил дъждобран , мрежа срещу комари, подложка за чаша, чанта или панер за движимости вършат потреблението на количката по-удобно.

В онлайн магазин ще откриете богат избор от скъпи и евтини бебешки колички 3 в 1 , които удобни за бебето и комфортни за родителите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР