Кога управниците на Варна ще разберат, че имат не само

...
Кога управниците на Варна ще разберат, че имат не само
Коментари Харесай

Варненец: Портних, ти ли ще ми платиш 200 лева за тенекеджия, че си ми поставил този капан в Синята зона? Ако аз си върша така работата, ще ме уволнят на другия ден

Кога управниците на Варна ще схванат, че имат освен права, ами и отговорности? 

Това пита наш четец, който е получил вреди от това, че е паркирал в разчертанията на Синята зона към Шишковата градинка.

На улица " Одрин " издаденият като шип бордюр е огънал праговете на колата му. 



Човекът предизвестява да гледате деликатно къде паркирате даже да има контури.



" Ако настъпите с 1 сантиметър линията ще и глобят, в случай че влезете в нея ще си блъснете колата. Изобщо цялостно безумие ", показва индивидът.

Ето какво написа той.

" Здравейте, " Петел ". Пиша на вас, тъй като сте знам, че сте единствената медия, която обръща внимание на безобразията на властта в този град и не сте купени, като доста други. Както знаем общината заплаща по 200 хиляди на година на медиите да му подвигат имиджа и те няма по какъв начин да пишат за безобразията, които се правят, тъй като няма да получат пари от кмета.

Не стига, че трансфораха в призрачен сън живота на хората в региона към Шишковата градинка, като отстраниха 70 % от местата за паркиране и затапиха с безмислен план за милиони улица " Михаил Колони ", ами и дребното останали места са рискови за паркиране.



Те не се ремонтирани от десетилетия.

След 2 часа циркулиране из центъра като стотици други варненци извадих шанс, че на улица " Одрин " се отвори място.

Паркирах и усетих, че нещо се остъргва от едната страна. Добре, че имаше хора в близост, които ме предизвестиха да не загъвам повече в устрема си да паркирам вярно, тъй като вредите щяха да са големи.



Искам да запитвам кой малоумник въобще е определял къде би трябвало да са местата за паркиране в тази зона и за какво, откакто се взимат толкоз пари от хората не се ремонтира тротоара.

Лесно е единствено да взимаш, само че би трябвало и да даваш нещо, Портних.

Не съм дал своя вот за теб и би трябвало ли аз и хората в района да берат щетите и да бъдат наказвани от непознатия избор?

Искам да запитвам на теб ли, Портних, да ти пратя сметката за тенекеджия, която ще е най-малко 200 лв. от това ми паркиране в Синята зона, с която толкоз се гордеете?

Аз работя в частния бранш и в случай че по този начин си свърша работата ще ме уволнят на другия ден, а пък в случай че не ме уволнят и компанията я кара по този начин през просото и неспособно ще банкрутира.

Да, вие, няма по какъв начин да фалирате, тъй като не знаете какво е да съществувате на пазарен принцип, в който всички бързаме и се състезаваме с времето и не чакаме на хорските налози, с цел да си измисляме фонтанчета и водни огледала за милиони левове. В действителния свят, в случай че общината беше компания, тя нямаше да оцелее, а щеше да банкрутира, тъй като това което се прави е зле премислено, в случай че въобще има вкарана друга мисъл, с изключение на тази да се вземат пари от хората.

Като не се справяш със отговорностите си просто остави някой различен, който най-малко може да има предпочитание освен да усвоява парите на хората, а и ще направи нещо добро за тях или най-малко ще ги чуе, тъй като жалбите от това безумство не са една и две.

Ако не го осъзнаваш, Портних, значи противоположното преброяване за твоето ръководство е почнало. Пътят надолу към улицата е къс, Портних. Смятаният за безконечен кмет Кирил Йорданов може да ти го напомни. "

Човекът е изпратил и други фотоси от улица " Одрин ", която е в потресаващо положение.



Само на 20 - 30 метра се прави огромен план за 1,6 милиона лв. за 250 метровата улица " Михаил Колони ", която ще бъде превърната частично в пешеходна, частично във велоалея, която няма връзка с друга велоалея, а и ще има водно огледало, с цел да се оправдае високата стойност на плана.

Живущите също са срещу, тъй като на процедура към 200 души остават без достъп до домовете си. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР