Коалиция ЛЕВИЦАТА!, представена от равноправни политически субекти, цели представителство в

...
Коалиция ЛЕВИЦАТА!, представена от равноправни политически субекти, цели представителство в
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ внесе документите си в ЦИК с амбиция за представителство в следващото Народно събрание и Европейски парламент

Коалиция „ ЛЕВИЦАТА! ", показана от равноправни политически субекти, цели посланичество в идващото Народно заседание и Европейския парламент. Това съобщи пред медиите ръководителят на съдружния съвет на групировката Костадин Паскалев, откакто „ ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в предварителните парламентарни и изборите за Европейски парламент на 9 юни. „ Това е третият път, когато „ ЛЕВИЦАТА! " се явява на избори. На локалния избор удвоихме резултата си, спрямо парламентарните. Убедени сме, че ще успеем да запазим тази наклонност ", изясни Паскалев.

На въпрос за декларираната подготвеност на Ваня Григорова за независимо присъединяване в борбата за предварителните парламентарни избори, Паскалев изясни, че самодейност за среща с управлението на „ ЛЕВИЦАТА! " по-рано е пристигнала от страна на самата Григорова. В процеса на диалозите е станало ясно, че претенците й са несъвместими с правилата на лявото обединяване, а точно - равнопоставеност на участниците в коалиция „ ЛЕВИЦАТА! ".

„ Смятам, че декларираните искания за еднолично взимане на решения от позиция на образуване на политика, установяване на цели и кадрово предписание в „ ЛЕВИЦАТА! " са неприемливи за нас ", сподели пред медиите Костадин Паскалев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР