Коалиция БСП за България“ регистрира пълна листа от кандидати за

...
Коалиция БСП за България“ регистрира пълна листа от кандидати за
Коментари Харесай

Нинова след регистрацията на листите в София: Ние не ви излъгахме, не влязохме в договорки и сглобки

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ записва цялостна листа от претенденти за народни представители в 4-ти многомандатен изборен регион. Водач е заместник-председателят на Българската социалистическа партия Атанас Зафиров, който е един от знаковите лица в управлението на социалистите. Седем са дамите в листата, а девет са мъжете. Средната възраст е 42 години.  
„ Позволете да ви благопожелавам празника на Храбростта и българската войска, цветущ празник и на всички именници. За мен е чест и предизвикателство тъкмо в този ден да записваме цялостна листа за идните следващи избори за Народно заседание. Още по-голямо предизвикателство е да бъда лидер на тази листа - това че Българска социалистическа партия за следващи избори поставя за лидер заместник-председател на партията демонстрира отношение и почитание към района освен като остаряла столица на страната, само че и като културен, интелектуален и икономически център “, показа Атанас Зафиров при регистрацията на листата. 
Втора е Валентина Димова от Полски Тръмбеш, която беше представител на региона в последното национално заседание. Трети е Христо Кавалски, който е общинският ръководител на Българска социалистическа партия в Павликени и настоящ общински консултант. Четвъртото място беше несъмнено за гражданска квота, като и този път то ще бъде заето от шахматистката Цвета Галунова. Пети в листата е журналистът и общински ръководител на Българска социалистическа партия във Велико Търново- Михаил Михалев. 
Емилия Иванова заема шестата позиция, тя ще съставлява община Горна Оряховица в листата. Шестото място е за Мартин Янев от Велико Търново, а осмата позиция е за София Вергилова-Георгиева от Свищов, която е настоящ общински консултант и ръководител на социалистите в крайдунавския град. 
Деветата позиция е за Мария Мачковска-Русинова от Велико Търново, десети е Петко Прокопов, също от остарялата столица. Иван Иванов ще показва община Лясковец на единадесетото място в листата. Със своите 24 години той  е и най-младият от своите сътрудници. След него се подреждат Антим Бижев, Радина Попова, Никол Григорова, Венцислав Георгиев и 67-годишният Захарин Марков, който пък е доайенът измежду претендентите. Последните двама са представители на гражданската квота. 
Водачът Атанас Зафиров не е родом от Велико Търново, само че години от живота му минават в остарялата столица. Той е бил студент във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “, където твърди, че прекарва едни от най-хубавите мигове в живота си. Желанието му за идните избори е социалистите да надградят резултатите си в региона и да работят за реализиране на поставените цели. 
„ В персонален проект съм задоволен да се завърна в града, в който живях години, и в който минаха част от най хубавите ми такива. Велико Търново е и градът, в който бях признат в партията. Листата ни е сплав от опит и младост. Има всички предпоставки за добър резултат. Ще водим толерантна акция. Нашия главен конкурент на тези избори е ГЕРБ и модела Бойко Борисов. Сигурен съм, че българските гласоподаватели ще разчетат вярно нашето поредно държание и ще се поздравим с триумф “, сподели още лидерът на листата.
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР