Кметът на столичния район Панчарево до момента, Николай Гюров, планира

...
Кметът на столичния район Панчарево до момента, Николай Гюров, планира
Коментари Харесай

Аман! Провален кмет прави селска партия

Кметът на столичния регион " Панчарево " досега, Николай Гюров, възнамерява да сътвори собствен политически план със особено внимание към селото. Той взе участие в изборите, само че загуби във втория тур против издигнатата от ГЕРБ, Евгения Алексиева.

През 2019 година и в този момент, Гюров се кандидатира като самостоятелен претендент. Преди това той бе член на партията на Бойко Борисов и заемаше длъжността на кмет на село Бистрица в продължение на 12 цели години.

Във вторник, Гюров публично разгласи желанието си да сътвори нов политически план пред БНР. Той съобщи, че задачата му е да сплоти българските села и всички, които са изоставени и се намират отвън фокуса на публичните въпроси.

Гюров изясни, че новата му политическа групировка няма да бъде лимитирана до локално равнище, а ще сплоти българските села на национално равнище, защото това е най-голямата конструкция в страната с близо 5000 кметства, всяко със своите характерни провокации.

Относно загубата на изборите, Гюров разяснява, че може би не са съумели задоволително и по понятен метод да показват достиженията си през последните 4 години и в този момент търсят грешките в личните си дейности.

Той подлага на критика ръководството на София от ГЕРБ и уточни случаи, в които не са получил поддръжка от Столичната община. Гюров смята, че това се дължи на обстоятелството, че не е член на " вярната партия ".

В умозаключение, Гюров показа, че има информация и за полицейски инспекции на негови поддръжници преди изборите и изрази неодобрение от дейностите на полицията в този подтекст.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Панчарево Николай Гюров нова партия българските села София избори селски кмет
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР