Кметът на Сан Антонио Роб Найренбърг обеща до десет години

...
Кметът на Сан Антонио Роб Найренбърг обеща до десет години
Коментари Харесай

Кметът на Сан Антонио: До десет години ще имаме отбор в НФЛ

Кметът на Сан Антонио Роб Найренбърг даде обещание до 10 години градът му да има тим в НФЛ. В изявление за локалния филиал на телевизия ABC градоначалникът разгласи, че икономическата обстановка е назряла за още един професионален тим. В момента Сан Антонио е дом на Спърс от НБА.

В Сан Антонио имаше мачове от НФЛ през 2005 година, когато поради провалите от урагана Катрина Ню Орлийнз играха три мача в „ Аламодоум”. Съоръжението, намерено през 1993 година, е дом на колежанския Тексас-Сан Антонио и съгласно Найренбърг може да бъде употребявано за старт на наличието на професионален тим в града. Но построяването на нова зала е наложително.

Тъй като от математическа позиция актуалната численост тимове в Лигата е на практика съвършена (32) единственият вид за Сан Антонио е да притегли някой от към този момент съществуващите. Кандидат №1 е ЛА Чарджърс. За „ Светкавиците” преместването от Сан Диего се оказа същински неуспех. С под 30 000 фенове на мач посещаемост и невъзможността да разпродадат ложите Чарджърс на процедура играят 16 мача на сезон пред преобладаващо съперникова аудитория.
Евентуалното им пренасяне в Сан Антонио обаче ще срещне отпор от двата към този момент опериращи в щата тимове. Далас и Хюстън не горят от предпочитание да разделят територия с още един противник и макар спорните дейности на притежателите си Боб МакНеър и изключително Джери Джоунс имат солидни позиции измежду сътрудниците си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР