Кметът на Пазарджик Тодор Попов стана за присмех със своето

...
Кметът на Пазарджик Тодор Попов стана за присмех със своето
Коментари Харесай

Клоун в Narod.bg: Тодор Попов с чупки в кръста заради заплахи от присъди, Пазарджик не го иска

Кметът на Пазарджик Тодор Попов стана за подбив със своето сервилно държание и чупки в кръста пред ръководещите. Мнозина си спомнят какви комични плонжове правеше той пред Бойко Борисов при всяко посещаване на водача на ГЕРБ в Пазарджик, смее се източник на Narod.bg от града край Марица.

Бившият министър председател обаче не е вчерашен и има построен инстинкт и сетивност при общуването и елементарно разпознава лицемерието, втъкано в държанието на пещереца с фикс идея за власт.

Точно Борисов мъчно може да бъде подмамен от клоунското държание на който и да е недодялан кмет и е наясно какво се крие зад него, а то е следното: Тодор Попов обезверено има потребност от ГЕРБ!

Градоначалникът с напудрен нос, умишлен за „ обичай пе**раст “ поради шарените парцалки, с които шокира пазарджиклии, е наясно с ерозиралия си публичен престиж, с разкритията, които излизат и занапред ще излизат за него и за това, че персоналните му разноски в пъти надвишават формалните му доходи. Наясно е и с това, че пазарджиклии желаят неговата промяна.

57% от жителите на общината изрично желаят нов кмет.

Това стана известно от представителното изследване, което самият Попов заплати с общински пари на влиятелна социологическа организация. На процедура столът му се крепи главно на натиска на селските кметове и точно от селата идват гласовете за него.

 Розовите сакенца на Тошко станаха мотив за грозни обиди, че бил „ обичай пе**раст “

И това обаче няма да е за дълго. Хората от селата също осъзнаха, че той не направи доста за тях през последните 8 години макар гръмките обещания. На процедура, в случай че в община Пазарджик действаха демократични правила за избори, Попов от дълго време нямаше да е кмет.

Точно затова в този момент той ще се опита да прилъже Бойко Борисов, с цел да опитва да завоюва благодарение на ГЕРБ изборите за кмет.

Вероятно е на път да ги убеди, тъй като досега ГЕРБ не са издигнали свои претенденти за кметове нито в Пазарджик, нито в някое от селата.

Попов ще изяснява пред Борисов какъв брой добър кмет е, по какъв начин той е верният човек, а неговите селски кметове ще се врекат във честност към ГЕРБ, ще споделя сърцераздирателни истории какъв брой го обичат хората и какъв брой е необходим на партията с една единствена цел – да изтъргува личната си кожа.

Реклама

Раздялата с властта ще е доста мъчителна както за самия Тодор Попов, по този начин и за всичките му протежета, родственици, възлюбени, стотици други знайни и незнайни връзкари, които са се впили като кърлежи в Общината и смучат пари по всевъзможни схеми.

За всички тях неговото рухване ще е злополука. За него обаче ще е доста повече.

Не единствено тъй като ще отреже достъпа му до финансови потоци, а и тъй като ще го докара до челна среща с правораздаването.

На Тодор Попов обезверено му би трябвало партия като ГЕРБ или Движение за права и свободи, с цел да плаши хората какъв брой е непосредствен на Бойко Борисов и Делян Пеевски, което е чиста проба неистина, естествено, с цел да печели дивиденти за тяхна сметка.

Едва ли Бойко Борисов ще се остави да бъде воден за носа от малък недодялан смешник, който просто има потребност от чадър против правораздаването и на следващия ден бързо ще не помни за старите си другари и ще се закълне във честност на нови, в случай че те са мощните на деня.

Нещо повече, и управлението на ГЕРБ, и пиарите на партията осъзнават големия репутационен риск, който ще им донесе заиграването с Попов.

За какво им е тогава Тодор Попов и осъзнават ли, че посредством него те ще подкопаят доверието в самите себе си и в личния си престиж като европейска политическа партия, която сякаш не толерира корупцията и неприятното ръководство, пита източникът на Narod.bg?

От една страна не е етично и не е демонстрация на политическа предвидимост локалните водачи и претендент кметове на ГЕРБ в Пазарджик първо да громят на думи Тодор Попов и неговото неприятно ръководство, а след това комфортно и рабски да се трансфорат в част от това ръководство.

От друга страна не е загадка, че целувката на Попов не носи нищо положително.

Тя от ден на ден стартира да припомня на една друга целувка, разказана в Библията, след която пътят води към кръста и Голгота….

Остава единствено някой да подмятна на Тошко торбата с 30-те сребърника.

Не се тормозете, той с наслада и без скрупули ще ги вземе и по-късно ще потърси новия си политически настойник, без да му пука за предходния.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР