Кметът на Община Разград Добрин Добрев, председателят на Общинския съвет

...
Кметът на Община Разград Добрин Добрев, председателят на Общинския съвет
Коментари Харесай

ПГПЧЕ “Екзарх Йосиф“-Разград отпразнува 139 години от създаването си

Кметът на Община Разград Добрин Добрев , ръководителят на Общинския съвет Галина Георгиева и заместник-кметът с сектор „ Хуманитарни действия “ Елка Неделчева бяха посетители на празничния концер т във връзка патронния празник на ПГПЧЕ „ Екзарх Йосиф “-Разград .

Градоначалникът насочи одобрение към учениците и учителите в школото, което навършва 139 години от основаването си . На педагозите той пожела сили , кураж , смелост и сила да удържат на провокациите, с цел да продължи учебното заведение да бъде измежду най-хубавите в региона и в страната. Към учениците Добрин Добрев се обърна с апел да се гордеят , че са ученици на ПГПЧЕ “ Екзарх Йосиф “ , да бъдат целеустремени, енергични и доста сполучливи. 

Гимназията е потвърдила, че е една солидна просветителна институция. Е дин от стожерите на просветителната система в нашата община. Училището пази традициите, само че и вкарва нововъведенията в образователния развой. “, съобщи кметът пред цялостната зала на Общинския културен център.

Директорът на учебното заведение Ивелина Христова също поздрави в тържественото си слово учениците и преподавателите в учебното заведение.

В празничния концерт участваха част от надарените ученици на ПГПЧЕ “Екзарх Йосиф “. Учениците показаха произведения на известни писатели и поети на езиците, които се учат в учебното заведение – британски, немски, испански и съветски. Програмата бе разграничена на три тематични блока „ Училището “ , „ Любовта “ , „ Бъдещето “ .

Сред формалните посетители бе и регионалният шеф Владимир Димитров , както и представители на РУО-Разград и други просветителни институции. Училищното управление получи приветствени адрес и цветя от голям брой институции и организации, както и от някогашни шефове на образователното заведение.

Кога ще бъде пуснато придвижването по автомагистрала „ Струма “?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР