Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова никога не е бягала

...
Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова никога не е бягала
Коментари Харесай

Бъдещето на ловешката болница може да се решава само в реален диалог и чрез изпълнение на оздравителен план

Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова в никакъв случай не е бягала от разговор с протестиращи жители, само че днешната обстановка пред хотел "Ловеч " на празника на града е била извънредно несъответствуваща за сериозен диалог, оповестиха от пресцентъра на общината.

От там допълват, че изказванията на медии, че не се е стигнало до разговор с протестиращите, са неточни и манипулативни.

Корнелия Маринова е разговаряла от близко с някои от протестиращите. В създалата се конюнктура обаче не е било допустимо да се води диалог с всички, се споделя в известието.

Кметът е подготвена постоянно да се срещне в естествена конюнктура с представители на протестиращите, с цел да изясни и отговори на повдигнатите въпроси. Тя обаче не утвърждава обсада на пътища и други рискови дейности, които са противозаконни.

Бъдещето на ловешката болница може да се взема решение единствено в действителен разговор и посредством осъществяване на възстановителен проект, се споделя още в известието от пресцентъра на общината.

Днес, на празника на Ловеч, протестиращи медици и жители проведоха шествие и поскаха пояснение от кмета Маринова за положението на болничното заведение и бъдещето й.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР