Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров посрещна учениците от

...
Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров посрещна учениците от
Коментари Харесай

Ния Недялкова стана кмет за един ден на Община Етрополе

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров посрещна учениците от СУ „ Христо Ясенов " във връзка патронния празник на гимназията и Деня на самоуправлението.

„ Честит ден на успеха и ден на Европа! Честит ден на самоуправлението! Добре пристигнали в Община Етрополе. Днешният ден ще бъде по-различен за вас, само че първо бих желал всеки един от вас да се показа и да каже каква упоритост има в живота и какво желае да направи, тъй като без цел няма по какъв начин да знаем на къде да отиваме и какво желаеме да ни се случи, " приветства учениците кметът.

Директорът на СУ „ Христо Ясенов " Мила Манчева благодари на инж. Александров за опцията младежите да се срещнат с управителните действия на общинска администрация и съобщи:

„ Това са възпитаници, на които разпореждаме нашето бъдеще и които са пристигнали през днешния ден, с цел да почерпят от Вас познания! "
Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров описа в детайли на учениците с какво се занимават управителните административни органи и показа какъв е пътя на триумфа:

„ За да бъдете сполучливи, би трябвало да сте поредни, да държите на думата си, да имате цел и да не спирате да вървите към нея! Със сигурност не е елементарно и ще има както победи, по този начин и падения, само че те за мен построяват характера! "

Единадесетокласничката Ния Недялкова пожела да бъде Кмет за един ден. Нейната упоритост е да стане сполучлива, да учи и точно заради тази причина е избрала да почерпи познания и да разбере кои са най-важните качества за реализиране на триумф. След като работния й ден завърши, Ния безапелационно съобщи:

„ Определено не е елементарно да бъдеш кмет, даже е мъчно! Но съгласно мен тук всичко си върви супер и аз нямам никакви забележки към инж. Владимир Александров! "

Ученичката Йоана Радкова избра да бъде заместник-кмет на Община Етрополе и Ивайло Георгиев й сподели отговорностите и отговорностите на позицията.

Тонислав Пешев и Тереза Георгиева научиха защо дават отговор в отдел „ Финансово-счетоводен ", Николай Пешев и Николай Николов посетиха отдел „ Административно обслужване ", Ангел Атанасов и Мартин Герасимов почерпиха познания от чиновниците в отдел „ Общинска благосъстоятелност ", Екатерина Христова се вълнуваше от опазването на околната среда и Венета Златева от звено „ Екология " в детайли й описа за активността. Росица Иванова от отдел „ Култура и обучение " описа на ученика Илиян Василев за значимостта на културно-духовното развиване в общината, а в света на звено „ Общински инспекторат " надникнаха учениците Стефан Даков и Денис Михайлов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР