Кметът на Ловеч Страцимир Петков уволни един от заместниците си

...
Кметът на Ловеч Страцимир Петков уволни един от заместниците си
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч уволни свой заместник заради липса на подкрепа от БСП

Кметът на Ловеч Страцимир Петков уволни един от заместниците си - Петър Маринов. Петков разясни, че  това е политическо уволняване, защото не получава поддръжка от съдружния сътрудник Българска социалистическа партия, от чиято квота беше назначен за заместител - кмет Маринов.

Петър Маринов беше назначен за заместник-кмет на общината след съдружно съглашение сред кмета Петков и коалицонните му сътрудници Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Възраждане ".

Всички те получиха по един заместник-кмет в ръководството на общината. До уволнението на Петър Маринов се стигна, откакто от групата общински съветници на съдружния сътрудник Българска социалистическа партия за повторно не поддържаха препоръчаната на кмета Петков конструкция на общинската администрация.

  " Смятам, че когато едната страна не съблюдава своите задължения, другата също би трябвало да отвърне по този метод. Това е чисто политическо уволняване. Решение въз основа на няколко гласувания поредни в Общински съвет и метода, по който споделяме с тази група ", сподели градоначалникът.

Кметът на Ловеч сподели, че му предстоят диалози с всички политически обединения в локалния парламент както за назначение на нов заместник-кмет, по този начин и за обезпечаване на болшинство в Общинския съвет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР