Кметът на Казанлък отличи двама свои съграждани за успех и

...
Кметът на Казанлък отличи двама свои съграждани за успех и
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък отличи победителката във Фермата 7 в нов обществен проект

Кметът на Казанлък отличи двама свои съграждани за триумф и човечност - победителката в тв реалити формата " Фермата 7 " Живка Ролева и Петко Рачев.

Живка Ролева ще бъде и първият участник в нова самодейност на общината през 2022 година, разгласи кметът Галина Стоянова. “Проектът се споделя „ Аз съумях – можеш и ти! “. Това ще бъде планът за казанлъчани, които са съумели в своя живот, само че и които с триумфа си въодушевяват другите да се осмелят да изискат повече от живота си и да си слагат по-високи цели. Живка е почтена да е част от този план “, уточни кметът.
Община Казанлък патентова неповторимия празник на розата
С регистрация на марка №133543 Община Казанлък получи патент за неповторимия Празник на розата. По самодейност на Кмета Галина Стоянова зая...
Прочети повече
Стоянова посочи две основни цели на новата концепция, която ще бъде представяна на огромни билбордове в града – да се срещнат казанлъчани с достиженията на своите съграждани и да се вдъхновят, че не е мъчно да реализират задачите си. Във фокуса на новото начинание ще бъдат не известните, заслужили персони на Казанлък, а ще бъдат открити и показани хората, които тихичко в своя живот реализират огромни триумфи, без доста звук и без да са в центъра на медийното внимание.

В светлините на прожекторите, да вземем за пример, бе подложен водачът на новата градска Линия №2 Петко Рачев, който с толерантното си отношение на пътя стана воин в пост в обществените мрежи на признателна дама от Казанлък. Тя в детайли описа по какъв начин той й е отстъпил преимуществото, тъй като е планувал задаваща се запушалка в трафика. Самият Петко призна, че даже не помни за този жест, което потвърждава, че толерантното му отношение на пътя не е случай, а метод на работа.

„ Аз съм елементарен човек “, показа от своя страна звездата на седмия сезон на „ Фермата “ Живка Ролева. “За мен беше фантазия това присъединяване и съумях да я сбъдна. Дадох доста изявленията пред огромни медии, само че поканата на кмета е най-голямата премия и доста ме развълнува! “, описа тя.

Двамата казанлъчани получиха поздравления и дарове за идните празници. Те участваха в диалозите с медиите – с доброжелателни рецензии, обмяна на отзиви и хрумвания за възстановяване на живота в община Казанлък. 
Кметът на Казанлък се срещна с претендентките за Царица Роза 2021 (СНИМКА)
21 казанлъшки абитуриeнтки, кандидатки за короната на Царица Роза 2021, се срещнаха за първи път през днешния ден с Кмета Галина Стоянова в Зала 6...
Прочети повече
 казанлък

 казанлък

 казанлък

Още от ДОБРИТЕ НОВИНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР