Кметът на Дупница Първан Дангов издигна на пилона пред сградата

...
Кметът на Дупница Първан Дангов издигна на пилона пред сградата
Коментари Харесай

Кметът на Дупница издигна руското знаме за 9 май, съветник от ДБ го изхвърли на боклука

Кметът на Дупница Първан Дангов издигна на пилона пред постройката на общината съветското знаме дружно до българското и това на Европейския съюз по случай 9 май – денят на успеха над нацизма. Дангов заяви, че е получил позвъняване от Държавната организация „ Национална сигурност “ знамето да бъде свалено.

Флагът на два пъти смъкна Николай Табаков, общински консултант от „ Демократична България “ и претендент за народен представител на идните избори. В обществените мрежи бяха оповестени видеа, на които се вижда по какъв начин Табаков смъква знамето от пилона и го хвърля в кофа за боклук.

„ Не виждам нищо неприятно в това, съветското знаме да бъде пред общината в днешния ден “, сподели за Българска телеграфна агенция кметът на Дупница Първан Дангов. Той уточни, че България не е прекратила дипломатически връзки с Руската федерация.

Действах под афект, плодащът е озвучен с „ Вставай страна огромная “, а на пилона пред общината се вее съветското знаме, разяснява Табаков, който призна, че на два пъти е свалил флага от пилона пред постройката на общината. От полицията в Кюстендил оповестиха за Българска телеграфна агенция, че има подаден сигнал, по който се работи, а за случая е известена прокуратурата.

В София напрежение провокира и шествието на „ Безсмъртния полк “, което се организира по случай 9 май. Столичната община забрани шествието.

Кметът на Дупница Първан Дангов окичи съветско знаме на пилона пред Общината през днешния ден. Николай Табаков, общински консултант от Демократична България, го смъкна и изхвърли в кофа за боклук.
— FORZA ELENA GUNCHEVA (@elenaultras)
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР