Кметът на Ахелой приветства лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в

...
Кметът на Ахелой приветства лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Ахелой: Кое искате да продължи - разрухата хаоса, разпада? 70% от българите са обеднели по данни на последната социология

Кметът на Ахелой приветства водача на ГЕРБ Бойко Борисов в Ахелой и сподели, че с помощта на Борисов към детската градина " Теменуга " е издигната и ясла. 

Борисов пък изясни на присъстващите: " В момента акцията е: те лъжат, ние единствено би трябвало да демонстрираме. Лъжа след неистина, нямало диверсификация... Направихме румънска, гръцка връзка, направихме пренос, от който страната печели.
 
Дойде Помпео и сподели, че България е с най-вече построена газова инфраструктура. Брутално лъжат, повтарят една и съща опорка. Ние половин милиард вложихме единствено в компресорни станции и добре, че ги направихме ".
 
Борисов напомни политиката на последното държавно управление на ГЕРБ в бранш " Образование ": 50 000 деца вкарахме още веднъж в класните стаи. Дайте им обучение, всичко останало ще пристигна от единствено себе си ".
 
Според него слоганът на " Продължаваме промяната " е добре селекциониран и хората го схващат вярно: " Да довършим народа! Над 4 милиарда лева и повече са изнесли от България ".
 Бойко Борисов на посещаване в Ахелой Бойко Борисов на посещаване в Ахелой Източник: Novini.bg
" Направихме обхода на Бургас в този момент всички пътуват леко. Нашата стратегия е над 140  страници, а " смяната " работи единствено с по две страници опорки ". 

Лидерът на ГЕРБ обясни и какво би направил той, с цел да се предотврати една от огромните рискове при войната на Русия против Украйна: " Аз същински се опасявам за АЕЦ " Запорожие ". Съжалявам, че няма да има в Организация на обединените нации на тази сесия почитан български представител. Трябва тази тематика да се сложи на дневен ред, щях да приказвам с нашите съседи да сложим този въпрос дружно " - сподели Борисов. 

Според него 2 октомври скоро ще мине, въпросът е да има ръководство от хора, които си милеят за страната и са потвърдили, че са го правили: " Ние бяхме единствената страна, която се е справила с миграционния напън. Оградата е предварителна защита " - съобщи Борисов.

Борисов се обърна косвено към " Продължаваме промяната ": " Кое желаете да продължи разрухата хаоса, разпада, да продължите да давате на концесионерите? 70% от българите са обеднели по данни на последната социология. Световният първенец по банкрутиране на банки се споделя Румен Гечев и той да дава оценка на бюджета ви ".
 
" Надявам се, че бързо ще вземат ограничения, с цел да оправят вредите от наводненията. Поне два месеца ще ни трябват да свършим тази работа, техника има, само че да не е за една седмица. Там ще работи тежка техника, имаме я. След това могат да се вкарат доброволци на смени. Климатичните промени са факт " - разяснява Борисов бедствието и методите да се помогне на хората.
.
Бойко Борисов уточни и като циничен способ на дейности на предходното държавно управление, съответен образец: " Пътят за Поморие е подготвен, да го боядисат да му сложат мантинелите, само че те не го пускат. Те по тази причина ще се срутен, българският народ има инстинкт. Видя ги тези какъв брой могат по тази причина се стягайте " - обърна се той към актива.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР