Клуб по народни танци Моряците също предприеха инициатива в помощ

...
Клуб по народни танци Моряците също предприеха инициатива в помощ
Коментари Харесай

Клуб по народни танци Моряците с инициатива в подкрепа на пострадалите в Карловско

Клуб по национални танци " Моряците " също започнаха самодейност в помощ на потърпевшите при бедствието в Карлово и близките села, научи Varna24.bg . Ето какво оповестяват от известният варненски клуб:

" Скъпи другари, в никакъв случай не сме били безучастни към непознатото злощастие и в този момент няма по какъв начин да останем такива. Съчувстваме на всички българи, потърпевши от наводненията в Карловско и по тази причина ще организираме две мероприятия, средствата от които ще дарим на нуждаещите се.

На 09.09.2022 година (петък) ще създадем Хоротека от 20:30 ч., в залата на Моряците в Делта Планет мол. Освен положителното си въодушевление, може да си донесете и почерпки, с цел да превърнем събитието в същински празник на добротата и другарството, а нашите DJ ще се погрижат да изпълнят всичките ви музикални стремежи.

На 11.09.2022 (неделя) от 18:00 ч на паркинга на залата ни в Ото ще създадем благотворително надиграване за устойчивост, на което най-неуморните ще получат страхотни награди от нас и нашите дългогодишни сътрудници ФЕН ЗОНА - Тениски и Фото дарове и Етно магазин Караконджул - Ethno shop Karakondzhul.

Минимален вход:

За хоротеката 7 лева

За надиграването 10 лева

Максимум няма, както няма ограничаване на добротата в сърцата на страхотните ни танцьори!

Всички сте добре пристигнали. Нека за следващ път покажем, какъв брой сме мощни, когато сме дружно, ръка за ръка, и изпратим вяра на хората, които минават през този пъкъл. Очакваме ви! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР