КЛИВЛАНД (АП) — Първият бейзмен на Бостън Ред Сокс Тристън

...
КЛИВЛАНД (АП) — Първият бейзмен на Бостън Ред Сокс Тристън
Коментари Харесай

Ред Сокс 1B Тристън Касас аут за неопределено време със счупено ребро, получено при силен замах в плочата

КЛИВЛАНД (АП) — Първият бейзмен на Бостън Ред Сокс Тристън Касас е навън за неопределен срок, откакто счупи ребро от лявата си страна при тежък размах в съботния мач против Питсбърг.

Касас, който беше подложен в листата с контузени с разтежение, мина проби в Бостън, които разкриха фрактурата. Мениджърът Алекс Кора сподели, че няма график по кое време 24-годишният състезател ще се завърне.

„ Той ще отсъства за известно време “, сподели Кора във вторник преди Red Sox да стартира три мача серия в Progressive Field. „ Просто би трябвало да сме търпеливи. Трябва да се излекува от единствено себе си, тъй че просто би трябвало да бъдем търпеливи. “

Кора чака Касас, който биеше.244 с шест хоумъра и 10 RBI, да се завърне в някакъв миг този сезон. Кора сподели, че Касас му е споделил, че реброто му го тормози предходната седмица в серия против Пазителите.

В събота Касас се нарани, до момента в който банкрутира на терена с два удара в първия ининг. Той направи разходка и беше сменен в отбрана в идващия полуининг.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР