КЛИФТЪН, Ню Джърси (AP) — Нели Корда се постави в

...
КЛИФТЪН, Ню Джърси (AP) — Нели Корда се постави в
Коментари Харесай

Нели Корда изстреля 69, за да се постави на позиция за рекордна 6-та поредна победа в LPGA Tour

КЛИФТЪН, Ню Джърси (AP) — Нели Корда се сложи в позиция за рекордна шеста поредна победа в LPGA Tour, стреляйки относително без неточности 3-под 69 в първия кръг на Cognizant Founders Cup в четвъртък.

Рундът от четири бърдита и боги в Upper Montclair Country Club остави 25-годишния Американка с четири изстрела зад ранния водач Мадлен Сагстрьом, която имаше 65 на трасе, което обича.

Тръгва малко преди 8 сутринта EDT на задната деветка със защитаващия първенеца Джин Йонг Ко от Южна Корея и купата за 2022 година Минджи Лий от Австралия, Корда не направи доста за първите осем дупки и изглеждаше, че се задвижи едвам когато се претърколи в 10-футово птиче на деветата си дупка, с цел да стигне до 1 под. Тя имаше къси бърди на номер 2 и номер 9, и двете пар-5, с цел да приключи.

„ Има още три дни “, сподели Корда, която употребява късата си игра, с цел да избави пара двойка на пъти. „ Все още имаш доста неща – знам, че времето не би трябвало да е ужасно и просто има разнообразни фактори, които въздействат в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР