Клиентите на Централна Кооперативна Банка АД, които ползват VISA и

...
Клиентите на Централна Кооперативна Банка АД, които ползват VISA и
Коментари Харесай

ЦКБ въвежда услуга за прозрачни трансакции Ethoca

Клиентите на Централна Кооперативна Банка АД , които употребяват VISA и Mastercard дебитни и кредитни карти за своите ежедневни потребности, към този момент могат още по-детайлно и комфортно да наблюдават преводите си. Това е допустимо с помощта на новата услуга за транспарантни преводи Ethoca , която вкарват ЦКБ и Mastercard посредством мобилното приложение на банката.

Постоянно разрастващите се цифрови заплащания и изменящите се потребности на клиентите трансформират в наложително надграждането и подобряването на потребителското преживяване. Ето за какво Централна Кооперативна Банка и Mastercard се стремят да трансфорат транспарантните преводи в стандарт за всички картодържатели.

Новата функционалност обезпечава още повече успокоение за клиентите на банката посредством сигурен и комфортен метод. Чрез нея те имат опция да получат повече детайлности за картовите си заплащания, осъществени във всички цифрови банкови канали, като име на търговеца, комерсиалното лого и локация на трансакцията. По този метод картодържателят може бързо да разпознае самото заплащане, а в случай че има въпроси или забележки незабавно да се свърже непосредствено с търговеца.

Иновативното решение на една от водещите финансови институции в региона на retail услугите на българския банков пазар усъвършенства потребителско преживяване, покачва прозрачността при заплащанията, тяхното елементарно различаване от картодържателя и понижава неоснователните оспорвания на преводи от страна на клиентите.

Предимства има и за търговците на ЦКБ, които са се записали в уеб страницата на Ethoca. Благодарение на новата услуга те биха могли да си подсигуряват по-голяма сигурност на бизнеса и да обезпечат нужното успокоение на своите клиенти. Освен това имат опция да покачат известността на марката си и да дадат повече тласък за бизнеса.

Повече детайлности за новата услуга Ethoca Прозрачни преводи ще откриете на формалния уеб страница на ЦКБ -
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР