Класация показва кои са най-малко привлекателните места измежду световните столици

...
Класация показва кои са най-малко привлекателните места измежду световните столици
Коментари Харесай

Вижте 10-те най-грозни града в света

Класация демонстрира кои са минимум привлекателните места всред международните столици и огромни обитаеми места. Те са бетонни джунгли, жертви на разрастването и неналичието на градско обмисляне. Ако живеете на някое от тези места, сигурно няма да се съгласите, само че ето неутрален лист с градове, които биха могли да бъдат страхотни, само че са непростимо грозни по доста аргументи.

1. Гватемала Сити, Гватемала

  

Този цялостен с пушек и престъпност град е столица на другояче красива страна. Прилича повече на безпаричен квартал, в сравнение с столица, като множеството здания наподобяват на ръба на рухването.

2. Мексико Сити, Мексико

  

В момента е прочут като един от най-опасните градове в света, само че даже и да беше безвредно място, отново нямаше да бъде доста прелъстителен град. Той е един от най-замърсените в света и няма доста за гледане.

3. Аман, Йордания

  

Столицата на страната с едно от най-очарователните исторически места в света - вълшебната Петра. Древният град би трябвало да бъде точка на идване и тръгване в маршрута ви за пътешестване. Освен в случай че не се наслаждавате на мръсни, безредни улици и грозни здания, които наподобяват като че ли се разрушават една върху друга.

4. Каракас, Венецуела

  

Венецуела е известна с изключителния си триумф на интернационалните състезания за хубост и венецуелските дами са известни със своите красиви тела, усъвършенствани посредством пластичната хирургия, само че столицата на страната сигурно не е хубост. Не единствено, че е заобиколен от сиромашки квартали, най-централните от тях наподобяват лишени от обмисляне и жанр.

5. Луанда, Ангола

  

Той претърпява величествен взрив като столица на скорошната история на икономическия триумф на Африка, само че да се надяваме, че новото развиване ще сътвори нещо по-привлекателно от това, което виждаме в този момент: грозни жилищни здания, осеяли хоризонта на необикновено най-скъпия град.

6. Кишинев, Молдова

  

Столицата на Молдова е тресчица в очите. Това е промишлен град, формиран най-вече от доста грозни жилищни здания в руски жанр, множеството от които се разрушават (и също не са доста чисти). В Източна Европа има доста непривлекателни градове от руската ера, само че ние чакаме повече от една столица.

7. Хюстън, Съединени американски щати

  

„ Хюстън, имаме проблем: Ти си противен. “ Това е четвъртият по величина град в Съединените щати, когато става дума за население, само че привличането сигурно не е пейзаж. Има доста други грозни американски градове (нека си признаем - американските мегаполиси не са тъкмо красиви: Атланта, Кливланд...), само че този печели купата на най-грозния от всички, с огромно оскъдно и бездомно население (близо едно на всеки пет фамилии живее под прага на бедността) и  непривлекателен градски пейзаж.

8. Детройт, Съединени американски щати

  

Ето грозната истина: Детройт е противен. Не единствено естетически, само че и като качество на живот, което изяснява за какво е изгубил една четвърт от популацията си за едно десетилетие. Едно от най-високите равнища на престъпност в страната може да е асъдействало за това, само че това също е замърсен, занемарен град, построен най-вече от тухли, бетон и стъкло. Не е красиво.

9. Сао Пауло, Бразилия

  

Природата като че ли е концентрирала всичките си старания върху Рио и изцяло е не запомнила другия огромен бразилски мегаполис. Сао Пауло може да е един от най-вълнуващите градове в света, когато става въпрос за хранене и извършване на покупки, само че няма подозрение, че това е една огромна грозна бетонна джунгла.

10. Лос Анджелис, Съединени американски щати

  

Един град, прочут със задръстените си автомагистрали, е задоволително, с цел да го направи неприветлив, само че тогава няма какво да видите, до момента в който вървите по улицата (ако някой в действителност върви - това е един от минимум удобните за пешеходци градове в света). Въпреки очарованието на Холивуд и плажовете наоколо, Лос Анджелис просто не е най-красивото място на Земята. Като един от най-известните градове в света няма опрощение за неналичието на разкрасяване година след година.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР