KIVI Kids TV се предлага с нощна лампа, устойчив на

...
KIVI Kids TV се предлага с нощна лампа, устойчив на
Коментари Харесай

KIVI Kids TV – детски телевизор с блокчета от конструктор


KIVI Kids TV се предлага с нощна лампа, резистентен на надраскване екран и опция за моделиране с блокчета от конструктор (снимка: KIVI)

А1 пусна на пазара новия смарт тв приемник на KIVI, който е особено основан за деца и пасва идеално на техните стаи. Моделът разполага със специфичен дизайн, като дава опция на малчуганите да го моделират със строителни блокове от конструктори. Допълнителни екстри са нощна лампа и екран, който устоя на надраскване.

KIVI KIDS TV има 32-инчов Full HD екран, предпазен от закалено стъкло. То е крепко и стабилно на надраскване и обезпечава оптимална отбрана на екрана: от удар на тежка играчка, книга и даже топка. Рамката, стойките и корпусът на тв приемника разрешават моделиране с пластмасови строителни блокове на разнообразни конструктори, в това число Lego, посредством които детето може да покаже креативните си качества и да украси тв приемника по собствен усет.

KIVI Kids TV разполага и със специфична нощна лампа AlumiGlow на гърба си. Тя излъчва мека светлина и основава уютна атмосфера в стаята на детето. Светлината на лампата може елементарно да се контролира благодарение на дистанционното управление или от корпуса на тв приемника както от родителя, по този начин и от детето. А светещото отдалечено има комфортен дизайн и минимално количество бутони, с цел да могат дребните елементарно да го ръководят.

Рамката, стойките и корпусът на тв приемника разрешават моделиране с пластмасови строителни блокове на разнообразни конструктори (снимка: KIVI)

За да понижи нездравословното влияние на синята светлина, KIVI Kids TV е оборудван със специфична технология, която я филтрира и по този начин пази очите на децата от изморяване, изключително на мрачно. Телевизорът работи с операционна система Android TV 11, която дава достъп до над 10 000 приложения, в това число игри, само че и разрешава наставнически надзор над наличието.

може да се закупи от A1.bg и от магазините на телекомуникационния оператор на цени от 18,99 лв. на месец на погашение за три години с проект A1 ТВ 200 MAX. Планът разполага с включени над 200 ТВ канала и Basic проекта на Netflix за целия период на контракта.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР